Protein tozu hakkında

Ben 17 yaşındayım 4 ay oldu bu sporu yapalı başladığımda 60 kiloydum simdi 66 kilo oldum ama aynaya bakınca bu sporu boşuna yapıyormuşum geliyor antrenmanlarda ağırlık artıramıyorum arttırırsam hareketin formunu bozuyorsun gibi yorumlar alıyorum salondakilerden ve bu sporu yaptığım hiç belli olmuyor sizce ben protein tozu alayım mı gelişimimde katkı bulunur mu ? boy 183 bu arada

gelişim yoksa başka nedenlerdendir. Düzensiz beslenme, program dinlenme süresi gibi bir çok nedenden kaynaklanabilir :) Tabi protein tozunun hiç bir özelliği yoktur :D sade protein işte tavuk ye et ye aynısı :D beslenmeni düzgün tut boşuna para verme bence :)

Anladım beslenmem çok kotu değil çokta iyi değil orta halli protein tozu alırsam en azından kilo alırım diye düşünüyorum

Anladım beslenmem çok kotu değil çokta iyi değil orta halli protein tozu alırsam en azından kilo alırım diye düşünüyorum
öncelikle protein tozu kilo aldırmaz :D protein tozunu sadece günlük protein ihtiyacını karşılayamıyosan al :D yoksa çok da birşey bekleme ekstra bir faydası yok :) gainer alabilirsin istersen kilo için ama öncelikli olarak beslenmene dikkat etmelisin yoksa gerisi boş

Anladım yardımcı olduğun için sağ ol gainer fiyatı nedir gnc var bizim burada alabilirim Bide 4 ay oldu 20kg bench press yapıyorum bu normal mi

20 kg? Bar dahil toplam ağırlık nedir? 4 aydır spor yapan arkadaşlarım şuan biri dumbell flat benchpresste 30-35 diğeri 27.5-30 yapıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Salondaki konuşanları takma,bende başladığımda aynı yorumları aldım şuan hepsinin 2 katıyım,yapabildiğin en büyük ağırlığa gir böylece kastaki en büyük yırtılmayı yapıcaksın %100 nizami yapmana gerek yok %80 yeterlidir,üstüne sağlam proteinini aldığındada güçlenmemen için hiçbir sebep kalmıyor

Salondaki konuşanları takma,bende başladığımda aynı yorumları aldım şuan hepsinin 2 katıyım,yapabildiğin en büyük ağırlığa gir böylece kastaki en büyük yırtılmayı yapıcaksın %100 nizami yapmana gerek yok %80 yeterlidir,üstüne sağlam proteinini aldığındada güçlenmemen için hiçbir sebep kalmıyor
Tabi bunun için bir partnerin olması gerekiyor. Ağır antremanda partnerin yeri büyük.

Yorumlarınız için çok sağolun ben gainer almaya karar verdim kilo almak için ama aklım takılan şeyler var bu gainer yağ yapıyormuş bunun gerçeklik payı nedir ve bu gainer nasıl kullanmak lazım günde kaç ölçek almak lazım

Gainer senin kalori açığını tamamlayacak. Yağ niye yapsın ki?
Ürünlerin üzerlerinde kullanımları yazar. Hardline gibi dandik Gainer lara yönelme sağlam bir ürün al.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hardline gözümle şahit oldum arkadaşımda çok sağlam spor yapar ve sadece göbek yaptı,bence içindeki kalorinin %50 den fazlası şekerden gelen,kaliteli karb da böyle bi etki olması imkansız,200-220 tl ver iyi marka 5kg lik gainer al,tasarruf yapcam diye göbek yapma

Back
Yukarı