Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 1 aydır body yapıyorum sadece ıdman sonrası ıcmek ıcın proteın tozu almayı dusunuyorum forumda arama da yaptım cok fazla baslık var ama kesın bır onerı yok IDMAN SONRASI ICMEK ICIN WHEY PROTEİN OLARAK HANGİ MARKAYI ONERIRSINIZ ?
hogan katılıyorum ama biraz daha kibar bir dille söylemek gerekir.Forumun sponsoru var ordaki ürünlere bakabilirsin.
Ayrıca şu başlıkta ürünlere tek tek bakabilirsin kullananlar ne etki görmüş https://www.bodyforumtr.com/vbforum/proteinler-f36.html
Yani ben sana a marka desem kullanıcaksın işe yaramıcak bir sürü kötü laf ediceksin.
bence body yi bir amaç olarak kullanmayıp öyle spor olsun diye yapıyorsan protein almana gerek yok . Antreman sonrası bol proteinli besinlerle beslen tercihim