Protein Tozu Hakkında Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sykoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sykoo

Üye
Arkadaslar forumda yeniyim 1,5 aydır bb yapıyorum.su ana kadar hiç bir sey kullanmadım hep dogal olarak beslendim.ancak su an hacim yapmam için kilo almam gerekli.boyum 1.79 kilom 67 yas 20.uzman arkadaslardan ricam su protein tozu kullanıp kilo almak istiyorum ancak makarna,pilav,yogurt vs surekli hemen hemen hergun yiyorum bunun yanında protein tozu almamın bir sakıncası var mıdır cok fazla kilo da almak istemiyorum.70-71 kiloya cıkmak istiyorum.son olarak da hangi marka whey önerirsiniz ben OPTİMUM NUTRİTİON %100 WHEY GOLD STANDARD olanını düşünüyorum sizlerinde görüşünü almak istiyorum.yardımlarınız için şimdiden cok teşekkür ederim.
bench_O

Almayi dusundugun protein tozu artik dunyada tartisilmaz bir kalite standardi yakalamis bir firmanin urunu. Kesinlikle dogru secim olur. Ben de kullandim ve memnun kaldim.

Kilo alma konusunda ise, en basitinden aldigin kalori ve yaktigin kaloriye gore zaten kendini ayarlayabilirsin.

peki bu optimum whey su ile içilmesi gerekiyor diye okudum daha iyi kana karısıyormus.süt zorlastırıyormus.peki su içinde erimesi nasıl tadı nasıl kokusu falan rahatlıkla içilebiliyor mu?okudugum bazı protein tozları kolay kolay erimiyormus bi de nişasta gibi yapıskan katı bir hal alıyormus bu optimum nasıldır yani o bakımdan soruyorum :)

peki bu optimum whey su ile içilmesi gerekiyor diye okudum daha iyi kana karısıyormus.süt zorlastırıyormus.peki su içinde erimesi nasıl tadı nasıl kokusu falan rahatlıkla içilebiliyor mu?okudugum bazı protein tozları kolay kolay erimiyormus bi de nişasta gibi yapıskan katı bir hal alıyormus bu optimum nasıldır yani o bakımdan soruyorum :)

oyle bir zorunluluk yok. ben yari su yari sut ile iciyorum. tadi daha guzel oluyor. tavsiye ederim.

karisma sorunu kesinlikle yok cok rahat karisiyor, cikolatali sut gibi birsey icinde herhangi bir kati madde kalmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı