protein tozu hakkında sorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saijian
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar
15yaşındayım ve 9. Sınıftayım. 7. Siniftan beri vücut geliştirmeyle ilgileniyorum. Tabi çok dengesiz çalışıyordum. Canim istediği zamanlarda çalışıyordum. Bu sene program falan ayarladım o programa göre çalışıyorum. Programı internetten buldum. Zaten bir cok yerde yeni baslayanlar icin başlıklı programlar mevcut. Yurtta kalıyorum ve bu spor için yardım eden bi antrenörüm falan yok. Protein tozu almaya karar verdim. Sizce alayım mı ? Hangi protein tozunu almaliyim ? Hangi tür protein kullanmalıyım ? Nasıl kullanmalıyım ? Kendi yorumlarınızı da belirtirseniz sevinirim.

Ya daha spora başlamadan protein tozunu düşünüyorsunuz aldı başını gitti suplementler. Protein tozu alsam göbegim erirmi, kırık bacagım iyleşirmi, migrenim geçermi mucizevi bişi sanıyorsunuz milletimiz reklamlara itimat etmemeyi bir öğrenemedi yakında burda bebegime ilk 6 ay anne sütünden sonra protein tozu versemmi creatin versem su tutarmı gibi sorular soran anneler görücez

Ya daha spora başlamadan protein tozunu düşünüyorsunuz aldı başını gitti suplementler. Protein tozu alsam göbegim erirmi, kırık bacagım iyleşirmi, migrenim geçermi mucizevi bişi sanıyorsunuz milletimiz reklamlara itimat etmemeyi bir öğrenemedi yakında burda bebegime ilk 6 ay anne sütünden sonra protein tozu versemmi creatin versem su tutarmı gibi sorular soran anneler görücez
Zaten direk baslamiyacam kullanmaya. 2 3 ay sonra baslayacam ama kafama takilanlari sorayim dedim

Yaşın küçük gelişimin daha tamamlanmamış. Çalışıp kuvvet kazanımı sağlayabilirsin. Protein tozu olarak Optimum kullandım iyidir.

Back
Yukarı