Protein tozu bozuk olabilir mi?

Yanlış anlaşılmak istemem öncelikle protein tozu vücut gelişimi için olmazsa olmazlardan bunu kabul ederek bir hadisemi anlatmak istiyorum. Daha önceleri 7-8 aylık bir spor geçmişim var ve whey protein tozu ayrıca aminoasit hapı kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Aradan 1,5 yıl sonra spora tekrar başladım bir ay doğal beslenme ile devam ettim sonra tekrar protein tozu aldım bu işler takviyesiz olmuyor. Ancak talihsiz bir olay yaşadım tamda bugün. 2 hafta önce almış olduğum her bir ölçeği paketli olan whey protein tozunu spor öncesi ve sonrası birer ölçek kullanıyordum dün ve önceki gün 2 gün üst üste spora yazmakta olduğum tez den dolayı gidemedim ve toz da almadım bugün spora gitmeden evvel bir ölçek aldım gittim fakat fazla ağır giriştiğim için mi yoksa tozdan mı (emin olamadım) tansiyonum düştü çalışma esnasında bayılacak gibi oldum gittim dinlendim geçmedi çarpıntı başladı o halde spora devam ettim ancak tamamlayacak gücüm kalmadı kendimi zor attım dışarıya nefes darlığı ve çarpıntı ile cebelleştim en son kalori tüketimini az yaptığımı düşünerek bir kafede bişeyler yedim kendime ancak bir süre sonra gelebildim ben daha önceleride az kalori ile ağır giriştiğim oldu bu kez neden böyle bir sorun yaşadım bilmiyorum protein tonlarının son kullanma tarihleri 2019 hiçbir sorun yok ancak spor öncesi aldığım çilek aromalı tozun tadı acıydı ve şuan spordan geldim bir ölçekte muz aromalı içtim onun tadıda oldukça acıydı şuan deneme yanılma yolundayım aynı sorunu yaşarsam bu takviyeleri atacağım işin özü protein tozları oda sıcaklığında bozulabilir mi? Üzerinde 15-24 C koşulları saklanır yazıyor ev bu yaz sıcağında 28-30 arası değişiyor bozulmuş olabilir mi sizce?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim tozda odamda duruyor 2 ay oldu alalı ama herhangi bir tad değişimi vs yaşamadım. Sıcaklıktan ziyade doğrudan güneş almaması gerektiği yazıyor kutuda.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim tozda odamda duruyor 2 ay oldu alalı ama herhangi bir tad değişimi vs yaşamadım. Sıcaklıktan ziyade doğrudan güneş almaması gerektiği yazıyor kutuda.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimki kutu içinde açılmamış paketler halinde her biri 26 gram protein 2 ge kreatin güneş almıyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı