Protein Tozu Almalımıyım

Merhaba arkadaşlar.2 aydır koşu ve diyet yapıyorum.91 kilodan 75'e düştüm.Şuanda 75im korumaya çalışıyorum kilomu.Bir arkadaşla bodye başlıycaz spor salonunda ama 3 ay vaktimiz var protein tozu almayı düşünüyoruz 3 ay kullanıcaz tozu. boyum 1.78 kilo 75 acaba birazda olsa şekil verebilirmiyim vücüduma?Birde bende jinekomos mu neydi göğüs büyümesi var toz alırsam göğüs çalışırsam o geçermi

Merhaba arkadaşlar.2 aydır koşu ve diyet yapıyorum.91 kilodan 75'e düştüm.Şuanda 75im korumaya çalışıyorum kilomu.Bir arkadaşla bodye başlıycaz spor salonunda ama 3 ay vaktimiz var protein tozu almayı düşünüyoruz 3 ay kullanıcaz tozu. boyum 1.78 kilo 75 acaba birazda olsa şekil verebilirmiyim vücüduma?Birde bende jinekomos mu neydi göğüs büyümesi var toz alırsam göğüs çalışırsam o geçermi

-Protein tozu kaliteli ve dengeli beslenen birisi için hiçbir zaman zaruri ihtiyaç değildir.

-Vücudun şekillenmesi tamamen idman-beslenme-dinlenme üçlüsüyle alakalıdır beslenme yetersizse protein tozu kullanılabilir. İyi bir beslenmeye ayrıyeten protein tozu kullanmak daha fazla kas kütlesi kazanmak değil, olsa olsa iç organları fazladan yormak demek olur.

-Jinekomasti hormonel, fazla yağa bağlı yada sadece yaşın itibariyle geçici bir sorun olabilir. Protein tozu kullanman veya kullanmamanın jinekomastiye iyi veya kötü bir etkisi olmaz.

-Yine aynı şekilde göğüs kaslarını çalıştırman o bölgede daha sıkı bir görünüm oluştursada jinekomasti problemini çözmez.

Aslında cevap vermeyecektim bu ve benzeri şeyler forumun büyük bir kısmında mevcut. Biraz daha okumaya araştırmaya gayret edersek daha iyi olacaktır diye düşünüyorum..

Protein tozunun amacını biliyor musunuz acaba ? Çünkü protein ihtiyacı için bir ürün. Öyle sizi şekle sokacak yada güç artışı filan yaratacak muazzam bir ürün değil. Alacağınız tavuk vb. ürünleri düşünün onların yerine geçen bir ürün.

Back
Yukarı