Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyimi yaptin Hayir keske en az bir 6 ayini bekleseydin
Kas yapisini gelistiricide degil Kilo aldiricida degil
su an icin kullanmana gerek yok cok bir faydasi olmaz fakat yok ben kullnicam diyorsanda antremandan sonra kullanabilirsin.
Iyimi yaptin Hayir keske en az bir 6 ayini bekleseydin
Kas yapisini gelistiricide degil Kilo aldiricida degil
su an icin kullanmana gerek yok cok bir faydasi olmaz fakat yok ben kullnicam diyorsanda antremandan sonra kullanabilirsin.
ilk 3 ay degilmiydi o ? Ve neden gerek yokki almasına herkez öyle diyorda Benimde 3.ayım kılom dusuk ama yağ oranım az kollar belirginlesti baya bi fakat göğüs omuz zayıf kaldı sebepde şu benım beslenmemde proteinn cok yok toz almaya karar verdım cogu kısı alma dıyo 3. ayın daha dıyo 4 e gircem
alma diyenler oluyor elbet ama ben katılmıyorum.sonuçta kas kütlesi kazanmak için zorluyorsun kasları.dolgun kaslar içinde protein şart beslenerek bir yere kadar alabilirsin protein tozuyla da tamamlarsın eksiği.sen kilo vermeye çalışsan bile kas yıkımını minimize edeceğine inanıyorum protein tozunun.ben 2. aydan itibaren kullanmaya başladım.