protein tozu aşırı wc ye gitme

arkadaşlar protein tozu kullandığımda aşırı wc ye gidiyorum. yatana kadar aralıksız wc ye gidiyorum. içmediğimde sorun yok. doktora gitmiştim bir ara sorun yok demişti yapılan teslerde. sizdede böyle oluyormu veya bunun mantığını bilen varmı. acil yardım edin 4 aydır bu yüzden kullanmaıyorum

günde kaç ölçek kullandığına ve kaç litre su içtiğine bağlı bence.wc ye gitme dediğin büyük tuvaletse protein tozun adi olabilir,ya da çok kullandığın için bağırsaklara yapışır ve emilirken onu tuvalete atarsın.

yuh

arkadaşlar protein tozu kullandığımda aşırı wc ye gidiyorum. yatana kadar aralıksız wc ye gidiyorum. içmediğimde sorun yok. doktora gitmiştim bir ara sorun yok demişti yapılan teslerde. sizdede böyle oluyormu veya bunun mantığını bilen varmı. acil yardım edin 4 aydır bu yüzden kullanmaıyorum

protein tozundan olmadıgına emin olabilirsin ben 3 kutu bitirdim nerdeyse ama öle cok asırı bise olmadıbench_O:)

Aslında herkeste olduğunu zannetmiyorum. spor salonunda herkese sordum ve böyle bir sorun olan kimse bulamadım. ama bu forumda 3 kişidede buna benzer sorun gördüm. şimdide o sayfaları bulamadım bulsam özelden mesaj atacam. Tekrar kullanmak istiyorum. Şuna bir açıklama bulsam içim rahatlayacak

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:59 ----------

Bu arada Küçük wc ve sadece antreman sonrası kullanıyorum

saw palmetto

Aslında herkeste olduğunu zannetmiyorum. spor salonunda herkese sordum ve böyle bir sorun olan kimse bulamadım. ama bu forumda 3 kişidede buna benzer sorun gördüm. şimdide o sayfaları bulamadım bulsam özelden mesaj atacam. Tekrar kullanmak istiyorum. Şuna bir açıklama bulsam içim rahatlayacak

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:59 ----------

Bu arada Küçük wc ve sadece antreman sonrası kullanıyorum

saw palmetto kullanmanı öneririm sanırım sorununua care olabilirbench_O

Konuyu hortlatmış olucam ama protein tozu sonrası sık tuvalete çıkmanın sebebi nedir ? (küçük su)
Bu sabah kalktığımda 1ölçek nutrex kullandım ve nedense sık tuvalete çıkıyorum. Ayrıca sabah kalkınca protein tozu kullanırsam iştah problemi yaşıyorum. (sanki termojenik yağ yakıcı kullanmışım gibi)

Back
Yukarı