protein tozu 1 günde bozulur mu ? igrenç bir kokusu var yardım

arkadaş ben hardline whey protein aldım çilekli
ilk gün tadı gayet güzel geldi , güzeldi yani
ertesi gün tozda igrenç bir koku gelmeye başladı belki ilk baştada vardı bilmiyorum koklamamıştım ama herneyse igrenç bir koku geliyor suyla karıştırdıgımda koku böyle bir şeyler çürümüş gibi boşa para mı verdim diye üzülüyorum bu ne olabilir k, ? protein tozlaruı böylede ben mi kullanmadıgımdan bilmiyorum ama tadında bir farklılık yok sadece o koku biraz tada işlemiş gibi o kadar
sizce bu nedir ?
yorumlarınızı eksik etmeyin :(

haa birde ben bunu 1 gün buzdolabında degil odanın bir kösesinde bekletmiştim ondan mı diyecem salonda zaten dolapta degil di ki hocayada sordum farketmez istedigin yere koy dedi :( :( :( :( :( :confused: :confused: :confused: yardım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:24 ----------

yardım beylerr

Ağzı açık güneşe felan koymadığına göre sıkıntı yok, tadında da değişiklik yokmuş bozulmamıştır.

Kapali ve kilitli kutusunu actisan ve kullanimi tarihi gecmediyse, sikinti olacagini tahmin etmiyorum.Cilek enterasn bir aromadir.Bence ilk proteinin oldugu icin boyle geliyor sana.

Aynı markanın kakaolusunu kullandım tadı iğrenç,kokusu berbat,fazla şekerli ve shakerı yıkamazsan 15dk sonra çöp gibi kokuyor ayrıca shaker'ı yıkasanda o koku çıkmıyor hem de hiç bir etkisini görmedim diyebilirim.Şuanda BSN kullanıyorum fazla şeker yok tadı oldukça güzel ve kokusuda iyi :)

Aynı markanın kakaolusunu kullandım tadı iğrenç,kokusu berbat,fazla şekerli ve shakerı yıkamazsan 15dk sonra çöp gibi kokuyor ayrıca shaker'ı yıkasanda o koku çıkmıyor hem de hiç bir etkisini görmedim diyebilirim.Şuanda BSN kullanıyorum fazla şeker yok tadı oldukça güzel ve kokusuda iyi :)

evet demekki bozulmamış anladım şimdi marka böyle neyse sorun degil hardlinenin yorumlarını okudum ondan aldım yani ön yargılı degilim yani bir işe yarmaz diye

ürünlerinden pek de memnun kalmadığım ve hep bu tür şikayetler duyduğum marka.bunları okudukça hiç mi hiç alasım gelmiyor

Back
Yukarı