Protein tozu önerisi

GrudgeR

Yeni Üye
Arkadaşlar ben yaklaşık 1 ayı geçiktir salonda vücüt çalışıyorum fakat daha öncede doumble'la evde yapılabilen hareketleri 3-4 ay civarı falan çalıştım. Sizden ricam hacmimi ve kas oranımı artırmak için bana fiyat/performans açısından ün yapmış protein tozlarını önermeniz. Öyle aşırıyada kaçmak istemiyorum adi bir ürün de almak istemiyorum. özellikle fiyatı aynı olupda diger tozlardan daha fazla gelişme gösteren tozları istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.(Kilo derdim yok):)

Yas:17
Boy:178
Kilo:70

1- muschletech nitro-tech.

2- universal animal max.

3- weider premium whey.

4- optimum %100 gold whey protein.

5- optimum pro complex

6- twinlab %100 whey protein.

7- dymatize elite gourmet protein.

ilk 3 ü çok iyidir. içlerinde creatin de bulunur mineralde. ama o kadar param yok dersen,twinlab öneririm. içinde başka bileşenlerde bulunsun. saf whey fazla tercih etme.

optimum %100 gold whey protein.

optimum pro complex

Hangisi üstteki mi dediğiniz birde bunun içinde cretain varmı cretainin ne oldugunu okudum şimdilik ayrıca almam gerektigini düsünmüyorum cünkü kendimi fazla zorlamıyorum fakat tozun içinde bir miktar bulunmasıda fena olmaz.

Ayrıca 5lbs kac kg e denk?

Anladım sağol kardeş, ne kadar 5lbs lik ve ben sadece calısma günlerinde almayı düsünüyorum uygun olurmu acaba?

optimum %100 gold whey protein.

optimum pro complex

Hangisi üstteki mi dediğiniz birde bunun içinde cretain varmı cretainin ne oldugunu okudum şimdilik ayrıca almam gerektigini düsünmüyorum cünkü kendimi fazla zorlamıyorum fakat tozun içinde bir miktar bulunmasıda fena olmaz.

Ayrıca 5lbs kac kg e denk?

içinde creatin olan nitro-tech ve animal max tır. diğerleri düz tozlardır. kişisel görüşüm içinde mineral (taurin özellikle) ve creatin olanını alman

ben ultimate fanatiği oldum bu aralar ama optimum fiyat açısından cazip gerçekten....

yorumlar için teşekkürler bu optimum netten en ucuz nereden bulunur öyle bakarken hb deki fiyatı cok pahalı geldi ama o 5 lbslikmiş.

Varmı bana bu siteden uygun fiyata bulursun diyen biri, çalıştıgım salonda netten daha ucuz fiyata veririz dediler ama inanmadım.

proteın tozu

saygılar size bır sorum olucak
ortalama 4 aydır evde dumbella omuz on arka kol gogus calısıyorum bunun beraberınde mekık sınav cekıyorum.seneler once 8 aylık body gecmısım var sorum şu ki;60 kıloda 70 cıktım bel ve gobekte yaglanma var.proteın tozu kullanmak ıstıyorum sebebıne gelınce spordan once ve sonra cok bıtkın oluyorum yedıgıme dıkkat edıyorum ama karsılamadıgı dusunuyorum.sızce proteın tozu kullanmam mantıklımı?SAYGILARIMLA

Ben pek uzman degilim ama evde çalışıyorsan toza gerek olmadıgını düsünüyorum birde 60 kiloda 70 cıktımı anlamadım 10 kilomu almıssın.
Eger spor salonuna başlarsan 2-3 ay sonra destek alabilirsin ama tabi senin kararın bende protein tozunu hakettigimi düşündügüm zaman almaya karar verdim 2 ay sonra falan yada yazın baslayacam bakalım.

saygılar size bır sorum olucak
ortalama 4 aydır evde dumbella omuz on arka kol gogus calısıyorum bunun beraberınde mekık sınav cekıyorum.seneler once 8 aylık body gecmısım var sorum şu ki;60 kıloda 70 cıktım bel ve gobekte yaglanma var.proteın tozu kullanmak ıstıyorum sebebıne gelınce spordan once ve sonra cok bıtkın oluyorum yedıgıme dıkkat edıyorum ama karsılamadıgı dusunuyorum.sızce proteın tozu kullanmam mantıklımı?SAYGILARIMLA
bence ilk önce sıkı bi kardiyoyla yağ yakımına gir tabiki bu arada ağırlık antremanlarını aksatma vücudun forma girdiği zaman kullanmaya başla :)

Evde calismakla protein tozu kullanip veya kullanmamanin pek bir baglantisi yok, sonucta protein vucudumuz icin sarttir beslenemiyorsaniz gerekli. evde neden spor yapilir ? yine kas gelisimi icin degil mi ? cevap evetse evde kullananlarda protein tozu tabiki kullanir, hic bir farki yoktur.

Evde calismakla protein tozu kullanip veya kullanmamanin pek bir baglantisi yok, sonucta protein vucudumuz icin sarttir beslenemiyorsaniz gerekli. evde neden spor yapilir ? yine kas gelisimi icin degil mi ? cevap evetse evde kullananlarda protein tozu tabiki kullanir, hic bir farki yoktur.

Orda demek istediğim fark spor salonunda evdekinden daha cok efor sarfettigimiz ve protein tozunu salona giderken kullanmanın daha yerinde olacagı. Beslenme konusundan bakarsak görüsünüz dogru ama ben beslenmenin karsılıgı olarak tozun görülmesi taraftarı degilim sonucta beslenme tozdan önce gelir.

Back
Yukarı