Protein tozlari

Arkadaslar hepinize merhaba sizlere bir kac sorum olucak.
Su an yediğim yemekle evde okulda yedigim ogunlerle gelebildigim son noktaya geldigimi düşünüyorum artik takviye bir urun almaya karar verdim bir an once hacim almak istiyorum su an 75 kiloyum 7 8 kilo daha almayi planlıyorum yaza kadar onerdiginiz toz marka varmi daha once hic toz kullanmadım su an icin kafamda olimpinim whey complexi var fakat sizlerinde görüşünü almak isterim selamlar [emoji9][emoji9]

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben genrise complex kullandim 3 ay kadar super bi faydası olmadi ama kötüde degil ürün ama ben baya oldu whey almıyorum artik yeteri kadar protein aldığım icin gereksiz buluyorum senin cok protein acigin varsa lor peynirle yumurtayla tavuk gogsu dana kıyma ile kapatmaya calis daha sağlıklı olur protein tozu markasida yazdıkların gayet kaliteli bütçene hangisi uyuyorsa onu al isolet alirsan cok cabuk kana karisir ozellikle antrenman sonra cok işe yarar complex ise biraz daha gec kana karışıyor karar senin

Ben genrise complex kullandim 3 ay kadar super bi faydası olmadi ama kötüde degil ürün ama ben baya oldu whey almıyorum artik yeteri kadar protein aldığım icin gereksiz buluyorum senin cok protein acigin varsa lor peynirle yumurtayla tavuk gogsu dana kıyma ile kapatmaya calis daha sağlıklı olur protein tozu markasida yazdıkların gayet kaliteli bütçene hangisi uyuyorsa onu al isolet alirsan cok cabuk kana karisir ozellikle antrenman sonra cok işe yarar complex ise biraz daha gec kana karışıyor karar senin
Anladim dostum aslinda hem zaman sıkıntım var hemde acigim kaliyor ama dedigin gibi hizli karışan bir isole whey alirsam hem zamandan hemde aciktan kazanirim sanirsam teşekkür ederim yorumun icin.. :)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı