Protein mi Gainer mı almalıyım ?

Herkese merhaba . Arkadaşlar 6 aydır bb ile uğraşıyorum .20 yaşındayım , boyum 1.77 , kilom 72 . Öğrenmek istediğim şeyler şunlar ; kilo almam gerekiyor mu? Protein+1 ürün kullanarak ölçülerimi büyütebilir miyim ve azda olsa kilo alabilir miyim ? Mesela kol çalışmamış iken kolum 35 geliyor , bu ölçü Protein+1 ürünle büyür mü ya da Karbonhidrat+1 ürünlede aynısı olur mu ?
Yapmak istediğim ölçülerimi büyütmek , Kolun , göğüsün vs ...
Doğal beslenmem gayet iyi ama yinede takviye etmek istiyorum .
Son olarak da Protein almam gerekiyorsa yanında ne kullanmalıyım , gainer almam gerekiyorsa yanında ne kullanmalıyım ?
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler .

Bana kalırsa gainer kullanma, ( yağ oranını bilmiyorum ) proteini doğal yollardan alırken ( tavuk göğüsü, yağsız ton balığı vs vs. ) amino alabilirsin yanına bcaa iyi gider eğer maddi olarak durumlar fena değilse akşam yatmadan önce casein alırsın boş yere protein alma derim

Güzel kardeşim bu protein tozu mucize degil bunu kullanırsam kac santim ölçü alırım falan bunlar anlamsız şeyler yumurtadan farksızdır bunları streoidli gibi görmeyin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Protein tozunun mucize olmadığını bende biliyorum ama kullananlar ölçü olarak iyi fayda gördüklerini söylüyolar ve bizde görüyoruz gelişimlerini .Beslenmem de antremanımda düzgün . Ama takviye yapmak istiyorum . Ölçüleri büyütmek istiyorum yani.

Back
Yukarı