mrb arkadaşlar forumda okadar arama yaptım sorunuma cvp bulamadım.yaşım 21 boyum 1.93 kilom 66(spora bşlamadan önce 60 idi)2 aydır spor yapıyorum son 4 gündür protein kullanıyorum ultimate nutrition muscle juice revolution.bu ürünü spor günleri sabah kahvaltıdan sonra 1ölçek öğle yemeğinden sonra 1 ölçek ,akşam spordan 1 saat önce 1 ölçek spordan sonra 1 ölçek alıyorum.off günlerde ise sabah yarım ölçek akşam yarım ölçek alıyorum.spor günlerim pazartesi -çarşamba-cuma-pazar.ben proteini kullanmaya başladıgımdan beri bi terleme basıyor her aldıgımda.mide bulantısı oluyor iştahım kesiliyor artık midem bişeyi kabul etmiyor yiyemiyorum doğru düzgün.tuvaletete çkmaya başladım(bu zaten büyük sorun olmaya başladı).gaz sorunuda oluşmuştu ama su ile içmeye bşladıgımdan beri biraz rahatlama oldu.17 yıl spor yaptım 1 sene bırakmak zorunda kaldım tekrar bşladım ama neden böle oldu bilmiyorum.ilk defa protein kullandım.ürün sahte desem sağlam yerden aldım güvenilir yerden .yememe dikkat ederim düzenli beslenirdim.lütfen bana yarım edin.