protein ihtiyacı için neler yapabiliriz?

1- tazelen marka 200 gr proteinli yoğurt 20g protein var fiyat 5,90
2- ülker fit içim süt 500 ml içinde 30 gr protein var fiyat 5,25 tl
3- pınar 180 gr proteinli yoğurt var 16 gr protein fiyat 5 tl
4- tazelen whey içeceği 330 ml 30 gr protein var fiyat 7,50-11 tl arası

1-sizce bu ürünleri aşırı şişirmemişler mi normal süt ve yoğurtta zaten bu kadar olmasa da bunlar var hem gramajı çok düşürmüşler daha fazla yoğurt ve süt ile bu proteini karşılayamaz mıyız?
2- protein tokluk hissi veriyor biz zaten zayıfız kilo almak istiyoruz ama antramandan sonra kasların gelişimi için de protein şart 75 kg'ım 150 gr protein almam lazım iştah kesilince nasıl olacak?
3- lor peyniirnde protein var diyorlar su ile karıştırdım içemedim midem aşırı bulandı lor peyniri ile protein açığını ne şekilde giderebiliriz?

Bunları alacağına protein tozu al daha iyi. 30gr whey proteinine servis başı 7tl - 11tl arası vermek kazıklanmak olur.
1- Bence de öyle olduğunu düşünüyorum diğer ürünleri bilemem ama tazelen whey sütü fazla şişirilmiş bir fiyatı olduğunu düşünüyorum.
2- Yiyeceksin başka çare yok zaten kilo aldıkça daha fazla yiyesin gelecek. Öyle bir iştah sorunu olmaz merak etme. 150gr protein kısmına da takılmayabilirsin. 1,8 katını falan da alabilirsin. İştahın arttıkça tamamlarsın zaten 150ye.
3- Lor peynirini sevmediysen blender varsa shake yapmayı dene. Sevmiyorsan da yeme zaten. Beslenmeni sevebilmen lazım yoksa her gün eziyet çeker gibi sevmediğin şeyleri yersen bir süre sonra bunu süreklilik haline getiremezsin. Yulaf yiyebilirsin.

1- Ülkede hangi ürünün fiyatı normal ki bunlar abartılmış diyelim? Daha fazla yoğurt yiyip alabilirsin tabii ama yağ oranı vs. de artmış olacak bu şekilde.
2- Sadece proteinle olacak iş değil zaten. Aradaki dengeyi sağlaman lazım. Protein kasları yeniler, karbonhidrat büyütür. Günlük %45 karbon %40 protein %5 yağ şeklinde bir denge kurmak mantıklı.
3- Lor peynirini normal bir şekilde de tüketebilirsin. Öyle yapmam diyorsanız bir sürü lor ile yapılacak tarifler var. Lor tava, lorlu yumurta vs. gibi şeyleri deneyebilirsin. Suyla zaten için bulanır.

Dayi sen kilo almak istiyorsan GAİNER kullan ilk 3 ay , yemene içmene dikkat et öğünleri artttır. Yağsız süt ve yoğurt tüket. 1.5 ayda 10 KG aldım. Tavsiye ederim. Protein tozu vs. istediğin KG ve hacime ulaştıgında başlaman daha dogru olacaktır.

Back
Yukarı