Protein diyeti yapmayı düşünüyorum.

Herkese iyi haftasonular.
Kilom:84
Boyum: 175
Göğüs: 105
Göbek: 100
Kalça: 110

Ölçülerim bundan ibaret,görünüşte kilom yok gibi gözüksede yağlarım kalçada toplanmış durumda.
Protein diyeti yapmamı söylediler ama nasıl yapacağıma dair fikrim yok.
3-4 ay içinde bu ölçüleri boyuma göre ideal olan şekile sokmak istiyorum,tecrübeli arkadaşlar yardım istiyorum.
Daha önceden body yaptım. Yağ oranımı dengeleyip kaslarımı görünür hale getirmek istiyorum.

Teşekkürler...

Arkadasım ben yapmıstım .. Ani kilo kaybı olmuştu doğrudur ama nereden gidiyor bu kilo ? Benim yasım 19 fırça gibi sacım var dökülmeye basladı bende direk bıraktım .. Simdi karbonhidrat ve yağı kestim kalçam 1ay 6 günde 8 cm inceldi , pm atarsan kendi sporumu falanda söylerim ama protein diyetini önermiyorum hemde doktorlarda önermiyor , ciğer zorlanıyor ve vücut vitaminsiz kalıyor

Arkadasım ben yapmıstım .. Ani kilo kaybı olmuştu doğrudur ama nereden gidiyor bu kilo ? Benim yasım 19 fırça gibi sacım var dökülmeye basladı bende direk bıraktım .. Simdi karbonhidrat ve yağı kestim kalçam 1ay 6 günde 8 cm inceldi , pm atarsan kendi sporumu falanda söylerim ama protein diyetini önermiyorum hemde doktorlarda önermiyor , ciğer zorlanıyor ve vücut vitaminsiz kalıyor

pm atıyorum şimdi dostum

Back
Yukarı