protein değeri yüksek çikolata

protein değeri en yüksek olan çikolata hangisi hangisidir
canga dan yüksek değerli protein değerli çikolata varmı

nutellada bol şeker bol yağ var.
Canga gibi protein oranı yüksek çikolata varmı

Saçma saçma konular protein değeri 10 olsa ne olur 12 olsa ne olur yanında aldığınız karbo + yağ + koruyucu bir sürü madde varken neye yarar.

nutellada bol şeker bol yağ var.
Canga gibi protein oranı yüksek çikolata varmı

Vucut gelistirme formunda en son acilacak konular bunlar. Ya 100 gram protein olsa ne yazar, zaten o akdar seker aldiktan sonra. Bunu dusunuyorsaniz birakin gidin mahallede top filan oynayin. Bu spor disiplin sporu.

tamamda...

haklısınız arkadaşlar evet spor disiplin sporu bende şahsen 3 ayda 14 kilo verdim ve görenler kilomu aldın diyorlar çünkü kaslardan irileştim. Ancak arkadaşın sorduğu gibi protein barlar dışında hemen marketten alabileceğimiz (kötünün iyisi diyelim) canımız çok istediğinde veya şekerimizin düştüğünde alınabilecek olan nedir diye sorsam ?

haklısınız arkadaşlar evet spor disiplin sporu bende şahsen 3 ayda 14 kilo verdim ve görenler kilomu aldın diyorlar çünkü kaslardan irileştim. Ancak arkadaşın sorduğu gibi protein barlar dışında hemen marketten alabileceğimiz (kötünün iyisi diyelim) canımız çok istediğinde veya şekerimizin düştüğünde alınabilecek olan nedir diye sorsam ?

Tadelle bitter...

Mesela günlük bademden fındıktan yada etten alcağımız yağı .o gün onları azaltıp o değerde ki çikolatadan alsak aynı şey mi olur ? Yoksa şeker kesinlikle yok mu

çikolatadaki protein bi kere hayvansal değil bu 1 ayrıca içinde o kadar yağ ve kalori varki aşırı gereksiz.

bitkisel protein alıcaksan makarna , bakliyat ye.

arada yiceksen o kadar farketmez zaten 15 günde 1 yiceksen al istediğini yiyebilirsin ben öyle yapıyorum

Kardeşlerim Adamda Galiba Antremandan sonra boşalan şeker ve karbonhidrat Depolarını Doldurmak istiyor....
Oda Protein Fazla Olursa Daha iyi olur diye tüketmek istiyor...

Back
Yukarı