Icerigi: 1 bardak Yulaf tanesi 1 1/2 bardak protein tozu 1/4 bardak findik ezmesi/yagi 1/2 bardak süt tozu (az yagli) 2 yumurta - sadece beyazi 1/3 bardak su Yapilisi: su haric bütün malzemeleri yavas ekleyip, mix yapin. Firin plagini yag sürün. Hamuru 3 cm lik kalinlikda kareye cevirin. 200 derecede 15 dakika pisirin. Sogumasini bekleyin ve 8 parcaya bölüm, 8 bar´a yani. Her barin Icerigi. Kalori ?:249 Protein:25g Karbonhidrat:25g Yag:6g Afiyet olsun
ewt deneyen var mı bunu arkadaslar? Güzel biseye benziyor... bi de sonucta ne cıkarsa cıksın yenebilitesi war gibi gozukuyor.. cirkin bi malzeme yok icinde cunki... Denemeye deger.. ama su konusunda ben de sasirdim Saygılar
Güzel bir tarif teşekkürler . Buradaki ölçüleri istediğiniz gibi değiştirebilrsiniz arkadaşlar. Barın enerji değerleride ona göre değişir tabi. Deneme yanılma yoluylada bar dahada geliştirilebilir
Yulaf miktarını artırıp, yağ olarak extra virgin zeytin yağı kullandım. Aroma olması için hindistancevizi sütü ekledim. Ve biraz önce fırına attım. Bakalım nası bişiy çıkıcak ortaya Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:19 ---------- Vay vay vay vay vay.. Güzel oldu valla 25 dakka pişirmem gerekti fırını ön ısıtma yapmadığım için. Bi de kıvamı tutturmak için fazladan yulaf ve whey dökmem gerekti. Yarın bunlarla giderim artık derse. Ders çıkışı - antreman öncesi - hüppp weightlifter Bir sonraki sefere bitter çikolata parçacıkları atacağım içine.