Protein bar tarifi ve Tüm değerleri

ugod

Üye
Malzemeler
250 gr badem
1 elma rendesi
100 gr bal
100gr kuru üzüm
3 ölçek (75-85 gram) whey proteini
1 yumurta
250 ml. su

1. Malzemelerin tümünü bir blendera koyup iyice karıştırın.
2. Karışımı derin bir kek kabına koyup fırına yerleştirin
3. Fırında 15-20 dakika bekletin (baloncuklar oluştuğunu ve üstünün katılaşmaya başladığını görene kadar)
4. Fırından çıkarıp üzerini örtün, oda sıcaklığında 20 dakika soğumasını bekleyin.
isteğe göre parçalara ayırabilirsiniz

Protein...........: 128.07
Karbonhidrat..: 132.15
Yağ…..............: 144.6
Kalori…............: 3077

Yağ değerini 14.46 yazcaktın heralde yanlız yazdın değil mi?

Eğer doğruysa çok çok fazla yağ oranı var.

He diyorsun parçalara ayırabilirsiniz, o zaman bu kaç gün tazeliğini koruyabilir.?
Bekletildiği zaman da protein değerinde bir azalma olur mu?

İçinde yumurta oldugu için bu sıcaklarda pek beklemez

Yağ değerini 14.46 yazcaktın heralde yanlız yazdın değil mi?

Eğer doğruysa çok çok fazla yağ oranı var.

He diyorsun parçalara ayırabilirsiniz, o zaman bu kaç gün tazeliğini koruyabilir.?
Bekletildiği zaman da protein değerinde bir azalma olur mu?
Yağ oranı doğru zaten 250 gram badem tek başına 100-125 gr kadar yağ veriyor

tüm değerler doğru arkadaşlar bünye sarfedilen efor günlük hareket kişiden kişiye değiştiği için kaç bar yapacağınıza kendiniz karar vermelisiniz ister 5 günlük için büyük 5 bar , ister günlük 2 tane olmak üzere 10 küçük bar

tüm değerler doğru arkadaşlar bünye sarfedilen efor günlük hareket kişiden kişiye değiştiği için kaç bar yapacağınıza kendiniz karar vermelisiniz ister 5 günlük için büyük 5 bar , ister günlük 2 tane olmak üzere 10 küçük bar

Kendi tarifiniz mi bu? Bir yerden mi aldınız? Yani denediniz mi?

Ben hep hazır aldım ama bu işi de merak da ettim.Sonuçta barın tanesine 2 dolar verene kadar denenebilir.Ürünün bozulma,bayatlama durumu nedir?Nasıl muhafaza ediyorsunuz?

badem azaltılıp yapılmalı bence yağ oranından kazanmak için, veya fıstık kullanılsa onun yerine nasıl olur acaba cünkü değer olarak en kaliteli çerezlerde protein yer fıstığında bir kaynakda yabancı çeviride okumuştum

Back
Yukarı