Protein alımı

Merhaba arkadaşlar böyle bir konu var biliyorum normal bir insan kg başına 0.8
bodybuilding yapanlarsa 1.5-2 ye kadar alabiliyorlar..

Ama benim yaşım 15 boyum 180 kilom 95 ben kaç gram alsam yeter? 100 ü geçiyorum.. ortalama 110 civarı alıyorum bu yetermi?

bu protein alımı yaptıgın antrenmanın türü ve sertligine, ne kadar süredir yaptıgına ,haftada kaç gün vs yaptıgına , vs bir çok faktöre göre değişir.daha net kendini tanıtmalısın.

bu protein alımı yaptıgın antrenmanın türü ve sertligine, ne kadar süredir yaptıgına ,haftada kaç gün vs yaptıgına , vs bir çok faktöre göre değişir.daha net kendini tanıtmalısın.

Daha ağırlığa başlamadım salonda 1 aydır cardio yapıyorum(dün 1. ay bitti) 2hafta sonra ağırlığa giricem..

boy:180
kilo 95 civarı
Haftada 3 gün cardio

Cardio programı

*33 dk yürüyüş 6km hızla(3dk ısınma)
*20 şer tane 4 çeşit mekik ( 3 set)
*15 dk eliptik bisiklet ( 3 dk twister)
*15-20 dk kondisyon bisikleti

Evet gelince
*5 barfiks
*10 şınav

Birşey merak ettim bu cardio programınla 1 ayda kaç kılodan kaça düştün bide biliyosan yağ oranın kaçti kaça düştü teşekkürler

Birşey merak ettim bu cardio programınla 1 ayda kaç kılodan kaça düştün bide biliyosan yağ oranın kaçti kaça düştü teşekkürler

Yağ oranımı tam bilmiyorum gidip ölçtürücem..

Ocak ayında 108 civarıydım..
mart ayında evde ufak bi programla çalıştım.. (dumbell+bisiklet+mekik+şınav+barfiks)
mayıs ayında bıraktım.

Tahminimce bu 2 ayda 3-4 kilo vermişimdir..

Sonra haziranda salona yazıldım. 1ay oldu bu programa gireli
ve kilom 98 civarı olmuştu..

Yani bu programın altında yazıyordu başlamadan1 ayda En az 2cm incelme veya 4 kg verirsiniz

Ben bu programla 5-6 kilo verdim gibime geliyor..
ama emin ol o 6 kilo yağ idi. Çünkü Çok dengeli beslendim protein karbonhıdrat herşeyim inanılmaz iyiydi..Ve kollarım inceldi kaslarım ortaya çıktı , göbeğin büyük bir kısmıda gitti..

Son düzenleme:
Back
Yukarı