proteın tozu olcek sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SouL61
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SouL61

Üye
sa cumleten..

Sıparıs ettıgım bsn syntha-6 bugun elıme ulastı..
Fakat ıcınde olcek bulamadım..
Safra kesemden sıkıntım vr az calısıyor.
Sporuda aksam 8de fln ypyrm.
Saglıgma dokunmasını ıstemıyorum..
Sızce sute 1yemek kasıgımı koymalıyım yoksa 2 yemek kasıgımı.

eldiveni daldır en alttadır.sütle içme bence

ewet buldum. Kutu dehset buyuk. Bu kdr buyuk oldgnu thmın etmdm. Zorla bldm. Ama bu olcek degl kase resmen. Bır olcek yazıyor talımtta.

-neden sutle tuketmeyeyım, neyle tuketym

tabiki içilmez diye bir kaide yok hatta daha da güzel olur su dan ancak emilim olayı var.mide de duvar görevi görür süt

tabiki içilmez diye bir kaide yok hatta daha da güzel olur su dan ancak emilim olayı var.mide de duvar görevi görür süt

sindirmemde sıkıntıya yol açıcaksa sütle tüketmeyeyim..
en kolay yorulmadan sindirebilceğim şekli arıyorm..

valla ben kendimden örnek veriyim bir cok insanda da var bu olay sütün mide de gaz yapması falan filan.ben su derim ama bence sütle de bir dene baktın hicbir problem yok nasıl istersen . ama bence su.kolay gelsin :)

valla ben kendimden örnek veriyim bir cok insanda da var bu olay sütün mide de gaz yapması falan filan.ben su derim ama bence sütle de bir dene baktın hicbir problem yok nasıl istersen . ama bence su.kolay gelsin :)

haklısnz. Gec yanıt verdgm ıcn k.bakmayın. Bnde sutu fzla kcrdgmda bulantı ve gaz ypıyor. Suyla ıcmelıyım.. Tekkr ederm ılgılendgnız ıcın. Sızede kolay gelsın..

suyla için sütle yağlanmaya yol açabılıyor lıght olsa bile bunu profesyonel vg yapan bır arkadasın önerısıydı ayrıca su ile içersen daha hızlı sındırılır sütte kazain oldugu ıcın sındırım suresı suya oranla daha geç oluyor

sütü tat ıcın ıcıyor cogu ama bu sporda tata bakmayın 2 dk da ıcıyoruz zaten

sütle içilmesi sindirimde zorluk yaratmıyor.Çünkü protein sütün içinde çözünüyor , kimyasal olarak birleşmiyorlar.Süt sadece taşıyıcı görevi görüyor.süt ve protein tozu ayrı ayrı sindiriliyor.önceden bu konu tartışımıştı bu sonuca varıldı.Suyla içildiğinde tadı hoş olmuyor.Bence ağız tadınızı bozmayın.iyi forumlar.

Back
Yukarı