PROTEİN KULLANIMI.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HmtBbcn1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar whey protein optimum aldım , yeni başlıcam ama kullanımı hakkında bir bilgim yok ölçek olarak vs ? birisi bana acil açıklarsa çok sevinirim..

Antrenmandan yarim saat once vr hemen sonrasinda.
Sabah kalktiginda ve antr sonrasinda olmak uzere iki kullanim sekli var. gunde toplam iki olcek
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Antrenmandan yarim saat once vr hemen sonrasinda.
Sabah kalktiginda ve antr sonrasinda olmak uzere iki kullanim sekli var. gunde toplam iki olcek

çok teşekkür ederim sağol , peki ne kadar sürede yararı olabilir muhtemelen fikir olarak öğrenebilirmiyim :))

Sonuc almanda rol oynayacak cok parametre var. :) hedefinin ne oldugunu bile bilmeden yanit vermek saglikli olmaz. :)
Protein agirlikli beslenme dinlenme duzenin ve calisma disiplinin :)

Sonuc almanda rol oynayacak cok parametre var. :) hedefinin ne oldugunu bile bilmeden yanit vermek saglikli olmaz. :)
Protein agirlikli beslenme dinlenme duzenin ve calisma disiplinin :)

Vücut yapmakta kas yapmak açısından etkisi , rolü baya varmı yani , etkisini görürmüyüm fazlasıyla:)

Illa ki gorursun :) ama kisa surede yogun etki bekleme hele de optimumdan :) spor gecmisin eski degilse kullanmana gerek de yok :) uzun suredir spor yapiyorsan da, yanina baska desteklerle etkiyi arttirman mumkun.

ben antrenmanlar günleri ant.dan sonra 2 ölçek kullanıyorum. yanlış mı acaba? 1 ölçekti aslında ama gözüme az geldi antrenmandan sonra 2 ölçek kullanıyorum şimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı