Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
önkol çalışmıyorsun.omuz veya bacak gününe ön kol ekleyebilirsin
%8 protein çok fakir bir protein.eczaneden aldın sanıyorum.bu takviyeye para vermek yerine paranı lor peyniri ton balığı gibi daha yüksek proteini içeren ürünlere ver
pardon yanlış olmuş yüzde 80 protein. evet programı başka bir yerden buldum , aslında spor salonuna 4 aydır kayıtlıyım ancak tek tük gidebildim , ona ragmen kollarım az da olsa hacimlendi.
önkol derken bilekle dirsek arasındaki bölgeden mi bahsediyorsunuz ?
ben öncelikle başka biri yazılan programları uygulamayı pek doğru bulmuyorum.bir de profesyonellerin programlarını uygulamaya çalışanlar var allah onlara akıl fikir versin.
ön kol bilek ve dirsek arası bölgedir sizin de dediğniz gibi.
bu sporda ne önemli etken disiplin.düzenli yapmaya gayret et.
Protein tozu mucizevi birşey değilki beslenmen nasıl çalışman dınlenmen nasıl bunlar yoksa proteini çöpe atmış olursun salona tek tük gidiyormuşsun düzensiz çalışılmaz önce düzene sokun salon hocanız size program çıkarsın program kişiye özel olmalı
sorun da o noktada iste salon da hoca yok , ben belçikada oturuyorum o yuzden de yardim edebilecek birini bulmak zor herkes kendisi calisiyor . ayrica artik surekli gitmeye basladim ve kararliyim hiç aksatmadan ayni sekilde devam edicem . Bu program haricinde baska bi program onerebilirseniz çok sevinirim çunku hiçbir yardim edenim yok .
ayrica en ufak bir yag fazlam yok lisansli futbol ve basketbol oyuncusuyum , yani kilo kaybetmeden hacim kazanacagim saglam bir programa ihtiyacim var . yardimci olabilirseniz çok sevinirim selamlar