Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
chesspress 3x8 haftada 4 gün bu program 3 gün dinlenmeydı
mac fly 3x8
pull down 3x8
istasyon rowing 3x8
push down 3x8
barbell crull 3x8
ön kol 3x8
leg crull 3x10
calf 3x10
programlar hakkında yorum ıstiyorum arkadaşlar 2. ay programı nasıl sizce napmalıyım bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum hocalarda pek yardım etmiyor zaten.
mac fly 3x8
pull down 3x8
istasyon rowing 3x8
push down 3x8
barbell crull 3x8
ön kol 3x8
leg crull 3x10
calf 3x10
programlar hakkında yorum ıstiyorum arkadaşlar 2. ay programı nasıl sizce napmalıyım bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum hocalarda pek yardım etmiyor zaten.
spor salonunda bana verılen program bu ben bişeye göre bölmedım böyle verdiler uyguluyorum haftada 4 gün gidiyorum 1 günü ve 2 günü 2 tekrar yapıyorum ılk aydakı programıda haftada 4 gün gelerek progrmda yazanların hepsini yapmaya çalıştım.
mac fly 3x8
pull down 3x8
istasyon rowing 3x8
push down 3x8
barbell crull 3x8
ön kol 3x8
leg crull 3x10
calf 3x10
spor salonunda bana verılen program bu ben bişeye göre bölmedım böyle verdiler uyguluyorum haftada 4 gün gidiyorum 1 günü ve 2 günü 2 tekrar yapıyorum ılk aydakı programıda haftada 4 gün gelerek progrmda yazanların hepsini yapmaya çalıştım.