Pazartesi
Göğüs
Bench Press
Dumbell Flying
Incline Bench Press
Cross Bench Dumbell Pullover
Triceps
Push Down
One Dumbell Triceps Extension
Triceps Extensions
Bench Dips
Çarşamba
Sırt
Back Lat Pull
Lat Pulldown
Close Grip Pulldown
One Arm Dumbell Rowing
Biceps
Ayakta Dumbell Curl
Z Bar Pazu Çalışması
Konsantre Curl
Barbell Curl
Perşambe
Mide Çalışmaları
Alt Karın
Orta Karın
Üst Karın
Crunch
Hanging Leg Raise Knee-Up
Ters Mekik
Cumartesi
Omuz
Barbell Press Behind Neck
Dumbell Front Rise
Upright Rowing
Dumbell Side Lateral Raise
Ön Kol
Dumbell Wrist Curl
Dumbell Reverse Wrist Curl
Bacak
Squat
Makinada Ön Bacak
Makinada Arka bacak
Calf rise
Piramit Sistem
4 Set Tekrarlar 12 - 10 - 8 - 6.
Haraketler arası Dinlenme 60 - 90 sn. arası.
Arkadaşlar ben yazın 2 ay body yaptım fakat sonra dersane fln olması sebebiyle gidemedim.O zmn başlangıç seviyesinde bi prgram çalışdım bu süreçde.Şimdi yeniden 2 ay önce salona yazıldım.İlk ay yine başlangıç seviyesi programında çalışdım ve yaklaşık 30-40 gündür de bu yazdığım programı uygulamaktayım.
Şimdi size danışmak istediğim konular şunlar :
*Programda gördüğünüz herhangi bir yanlışlık veya eksiklik varmı ?
*Haraketlerin sırası aynen yazdığım gibi.Sıralamada herhangibi bir yanlışlık varmı ?
*Bu programa geçtiğim ilk 2 hafta 3 set yaptım.Tekrarlar Piramit sistem 12 - 10 - 8 şeklideydi.Ve Hoca sonra 4 set yapmamı ve tekrarları 12 - 10 - 8 - 6 şeklinde yapmamı söledi ve bende yaklaşık 3 haftadır bu şekilde yapıyorum.Acaba bu uygulamada bi yanlışlık varmı ? Çünkü ben biraz daha hacim yapmak sonra definasyona geçmek istiyorum.
*Antreman yaklaşık 90 dk. sürüyo bu fazla bi antreman süresimi ?
*Birde Barbell Curl ve Triceps Extensions hareketleri sonlarda kalıo ve bu hareketlerde bu yüzden zorlanıyorum.Ayrıca bu hareketlerdeki performanslarım düşük oluo.Bu hareketlerin önemli hareketler olduğunu düşündüğüm için tam anlamıyla verimli olmamamısı beni sinir edio acaba bu hareketleri başlangıçta yapsam bi farkı olurmu ?
Sorularımı cevaplarsanız beni çok mutlu edersiniz çünkü bu sorular benim kafamı acayip şekilde kurcalıyo.Bu yüzden bi an önce doğrularını öğrenmek istiyorum.Şimdiden herkese teşekkürler...
Göğüs
Bench Press
Dumbell Flying
Incline Bench Press
Cross Bench Dumbell Pullover
Triceps
Push Down
One Dumbell Triceps Extension
Triceps Extensions
Bench Dips
Çarşamba
Sırt
Back Lat Pull
Lat Pulldown
Close Grip Pulldown
One Arm Dumbell Rowing
Biceps
Ayakta Dumbell Curl
Z Bar Pazu Çalışması
Konsantre Curl
Barbell Curl
Perşambe
Mide Çalışmaları
Alt Karın
Orta Karın
Üst Karın
Crunch
Hanging Leg Raise Knee-Up
Ters Mekik
Cumartesi
Omuz
Barbell Press Behind Neck
Dumbell Front Rise
Upright Rowing
Dumbell Side Lateral Raise
Ön Kol
Dumbell Wrist Curl
Dumbell Reverse Wrist Curl
Bacak
Squat
Makinada Ön Bacak
Makinada Arka bacak
Calf rise
Piramit Sistem
4 Set Tekrarlar 12 - 10 - 8 - 6.
Haraketler arası Dinlenme 60 - 90 sn. arası.
Arkadaşlar ben yazın 2 ay body yaptım fakat sonra dersane fln olması sebebiyle gidemedim.O zmn başlangıç seviyesinde bi prgram çalışdım bu süreçde.Şimdi yeniden 2 ay önce salona yazıldım.İlk ay yine başlangıç seviyesi programında çalışdım ve yaklaşık 30-40 gündür de bu yazdığım programı uygulamaktayım.
Şimdi size danışmak istediğim konular şunlar :
*Programda gördüğünüz herhangi bir yanlışlık veya eksiklik varmı ?
*Haraketlerin sırası aynen yazdığım gibi.Sıralamada herhangibi bir yanlışlık varmı ?
*Bu programa geçtiğim ilk 2 hafta 3 set yaptım.Tekrarlar Piramit sistem 12 - 10 - 8 şeklideydi.Ve Hoca sonra 4 set yapmamı ve tekrarları 12 - 10 - 8 - 6 şeklinde yapmamı söledi ve bende yaklaşık 3 haftadır bu şekilde yapıyorum.Acaba bu uygulamada bi yanlışlık varmı ? Çünkü ben biraz daha hacim yapmak sonra definasyona geçmek istiyorum.
*Antreman yaklaşık 90 dk. sürüyo bu fazla bi antreman süresimi ?
*Birde Barbell Curl ve Triceps Extensions hareketleri sonlarda kalıo ve bu hareketlerde bu yüzden zorlanıyorum.Ayrıca bu hareketlerdeki performanslarım düşük oluo.Bu hareketlerin önemli hareketler olduğunu düşündüğüm için tam anlamıyla verimli olmamamısı beni sinir edio acaba bu hareketleri başlangıçta yapsam bi farkı olurmu ?
Sorularımı cevaplarsanız beni çok mutlu edersiniz çünkü bu sorular benim kafamı acayip şekilde kurcalıyo.Bu yüzden bi an önce doğrularını öğrenmek istiyorum.Şimdiden herkese teşekkürler...