programim

Arkadaslarben spora basladigimda 102 kiloydum suan 82 kiloyum 3 bucuk 4 ay zayiflamak icin gittim suan 2 aydir agirlik calisiyorum programim
Pazartesi; göğüs; bench press,pullover,ust gogus,sıkıstirma,acis, alt gogus
Ön kol;bar curl,makinada kol ,konsantre
Salı;omuz;ense pres,kollari yana acis,tapes,sirt
Arka kol;push down,alina inis,fransiz press,bilekler
Carsamba;kanat;barfix,enseye cekis,t bandi,rowing
Bacak;squat,leg press,on bacak,arka bacak ,kalf
Sonra basa donuyorum 6 gun gidiyorum yani sizce iyi mi ben zorlanmiyorum hehangi bor kotuluk gormedim gelistigimide hissediyorum bir soriyim dedim sizce nasil?

resim varmı kaç aylıksan özelden gönder istersen bakayım

Arkadaslarben spora basladigimda 102 kiloydum suan 82 kiloyum 3 bucuk 4 ay zayiflamak icin gittim suan 2 aydir agirlik calisiyorum programim
Pazartesi; göğüs; bench press,pullover,ust gogus,sıkıstirma,acis, alt gogus
Ön kol;bar curl,makinada kol ,konsantre
Salı;omuz;ense pres,kollari yana acis,tapes,sirt
Arka kol;push down,alina inis,fransiz press,bilekler
Carsamba;kanat;barfix,enseye cekis,t bandi,rowing
Bacak;squat,leg press,on bacak,arka bacak ,kalf
Sonra basa donuyorum 6 gun gidiyorum yani sizce iyi mi ben zorlanmiyorum hehangi bor kotuluk gormedim gelistigimide hissediyorum bir soriyim dedim sizce nasil?
Hocam 4 ayda nasil verdin 30 kg yaprogram beslenme fln ne uyguladin?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pardon 20kgnasil verdin :)

3-4 ay agirlik calismadim hep kondisyon yaptim her gün gitmeye çalıştım yemek olarakta özel bir diyet filan uygulamadim her şeyden yedim ama önceden yediklerimin daha azını yedim ekmek 1 dilim filan yedim bazen yemedim.Bu kadar özel bir program filan uygulamadim yani ☺[DOUBLEPOST=1463906723][/DOUBLEPOST]
Pardon 20kgnasil verdin :)

Şu anda kondisyon yapmiyorum agirlik calisiyorum yinede 1-2 haftada 1 kilo veriyorum zaten agirliga 90 kiloda basladim

3-4 ay agirlik calismadim hep kondisyon yaptim her gün gitmeye çalıştım yemek olarakta özel bir diyet filan uygulamadim her şeyden yedim ama önceden yediklerimin daha azını yedim ekmek 1 dilim filan yedim bazen yemedim.Bu kadar özel bir program filan uygulamadim yani ☺[DOUBLEPOST=1463906723][/DOUBLEPOST]
Şu anda kondisyon yapmiyorum agirlik calisiyorum yinede 1-2 haftada 1 kilo veriyorum zaten agirliga 90 kiloda basladim
Anladim bende ayni sekilde haftada 1kilo veriyom ortalama biraz yavas veriyom gibi gelio bana sanirim olmasi gereken bu :)bnde agirliga giremiyom hoca ideal kiloya ulasinca baslarsin dedi daha düzgün bi gorunum icin .tesekkurler buarada :)

Anladim bende ayni sekilde haftada 1kilo veriyom ortalama biraz yavas veriyom gibi gelio bana sanirim olmasi gereken bu :)bnde agirliga giremiyom hoca ideal kiloya ulasinca baslarsin dedi daha düzgün bi gorunum icin .tesekkurler buarada :)

Buarada kondisyon derken neler uyguladiniz kosu bisiklet disinda?

Back
Yukarı