Programim hakkinda ne dusunuyorsunuz?

mq5xy.jpg

şöyle bi program yaptım. haftada 3gün. işe yarar mı?

bende filtre olduğu için görünmüyormuş :)
evdeyken bakmaya çalışacağım

kilo 75 boy 178 yaş 21. flexor'un programıyla 1ay ısındıktan sonra biraz araştırıp 3günlük program çıkardım. eksiklerimi giderirseniz sevinirim.
teşekkürler.
Eksik yok gayet yeterli bir program, abs çalışmayı düşünmüyor musun ?
Çoğu kişi karın kaslarım neden çıkmıyor diye kendini yer durur sen çalışmıyorsun :D

Son düzenleme:
Lying triceps yerine dips olsa daha iyi olmaz mı? Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Konuya abone oldum.

Goguste decline yerine incline,

Tricepste de dumbell yerine tricpes dips iki sehpa arasi.

Omuzda front raise yerine lateral raise, ayrica omuza bendover latera raise da eklenebilir.

bicepste alternate yerine concentration,

Sirtta cok hafif kilo ile deadlift eklenebilir, formu oturtabilmek icin simdiden baslanabilir.

Bacakta hack yerine serbest squat, ayrica leg curl eklenebilir

Eksik yok gayet yeterli bir program, abs çalışmayı düşünmüyor musun ?
Çoğu kişi karın kaslarım neden çıkmıyor diye kendini yer durur sen çalışmıyorsun :D

:) anteramandan önce bir kaç haraket yapıyorum ama tam bir program çıkarmadım. o konudada yardımını almak isterim.

youtube ' da 8min abs workout yazarsan level 1 den başlayabilirsiniz.
8 dakikalık tüm bölgeleri çalıştıran harika bir egzersiz programı.

Biliyorum ama salonda nasıl uygulanır ki. Birsürü haraket ezberlemek zor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:20 ----------

Goguste decline yerine incline,

Tricepste de dumbell yerine tricpes dips iki sehpa arasi.

Omuzda front raise yerine lateral raise, ayrica omuza bendover latera raise da eklenebilir.

bicepste alternate yerine concentration,

Sirtta cok hafif kilo ile deadlift eklenebilir, formu oturtabilmek icin simdiden baslanabilir.

Bacakta hack yerine serbest squat, ayrica leg curl eklenebilir

Keşke nedenlerinide yazsaydı.

Back
Yukarı