PROGRAMIM BAKARSANIZ SEVİNİRİM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BmwBody
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba 2 haftadır bu Programı yapıyorum.1.74 boy 62 kg başladım Supplementim 4d mass phase.gainer 2 haftada 3kg aldım şuan 65.4 kiloyum 2 yıllık Kickboks geçmişim var programım da eksik bir. Yer.varsa.düzeltir misiniz HACİM KAZANMAYA uygun mudur? Beslenme diyeceksiniz günde 100gr protein ve yeteri kadar karbonhidrat alıyorum teşekkürler şimdiden :)

1.Gün göğüs önkol
Chest.Press 4x8
Fly machine 3x10
Incline dumbell press 4x8
Incline dumbell fly 3x10
Dumbell Pullover 3x10

2.gün sırt arka kol
Lat pull down 4x8
Rowing machine 4x8
One arm dumbell row 4x10
Bentover lat raise 3x10

Push down 4x8
Kick back 4x8
Bench.dips 3x10

3.Gün omuz bacak
Shoulder press machine 4x8
Dumbell lat raise 3x10
Dumbell front raise4x8
bentover lat raise 3x10

Leg press.4x10
Leg ext 4x10
Leg curl 4x10

Kaç kilosun, boyun kaç, ne zamandır ağırlık çalışıyorsun, bench press, deadlift, squatta kaç kilo kaç tekrar çalışıyorsun?

1. Gün için Bench Press yapabilirsin tabii ki spor salonu gibi imkanların varsa. Yoksa da evinde Dizinin üztünde şınav çekebilirsin göğüs ve kolu aynı anda çalıştırır oldukça ideal ;). Bacaklar iyi ama içine Squat da eklemelisin faydalı olur

1.74 boy.66 kiloyum benchpress deadlift squat hiç yapmadım hacim için bunları kaç tekrar yapmalıyım spor salonu imkanımda var musclepharm combat powder kullanıyorum[DOUBLEPOST=1394482448][/DOUBLEPOST]Dalgınlıkla önkol hareketlerimi yazmaya unutmuşum z bar curl , hummer.curl ve dumbell concetration
Edit : yaklasık 2 yıldır istasyon,çalışması şeklinde kickboksta yapıyordum.2 aydırda fitnessta programla yapıyorum :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı