Program

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pisst0n
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese selamlar... hocanın bana yazdığı şu program sizce ne kadar süre yapılması gerekir?

Leg press machine
lunge
bench dumbbell press
dumbell fly
dumbell lateral raise
dumbell shoulder press
lat pul down front
cable seated rows
z bar curls
push down
hyper extension
dumbbell side-bends
leg raises
crunches

Haftada 3 kez yapıyorum sizce bu programla devam etmeli miyim?

Yaklaşık 2-3 aylık fullbody giriş programı. Gelişimine göre 2-3 ay yeterli olur.

bana fazla hareket gibi geldi kaç saat sürüyo antremanın 1 saati geçmesin[DOUBLEPOST=1490824328][/DOUBLEPOST]bence internetten başka programlara bak ama sen bilirsin fazla hareket var her kas grubuna göre

Ya arkadaşlar Ben 1.5 yıldır spor yapıyorum ama tek sorunum yağ oranım etrafımdan birisi pirinç lapasını önerdi günde 6 öğün ye dedi şimdi tek merak ettigim bu pirinc lapası yağ oranımı arttırmaz dimi ben yağ oranımı düşürmek istiyorum yağ oranım yüzde 15 kilom 82 boyum 180 karın bölgesindeki yağlara kafayı taktım sadece lütfen acil yardım

Bro ben günlük 100 karbonhidratı geçmiyorum kilo verme sürecim yavaşladı neden olabilir ?

toplam 1500-1600 kalori yediklerimin toplamı.
aynen benimde öylegece yatmadan çökelek yiyodum kazein açısından onu yemiyorum artık yavaş yavaş kilo vermeye başladım az kas kaybı oplcak ama sonuçta yağ yakıyoz[DOUBLEPOST=1490875208][/DOUBLEPOST]bide bol bol yeşillik ye günlük kalori ihtiyacını biraz daha azalt off günlerinde çok karbonhidrat alma ben öyle yapıyorum faydasını gördüm

Back
Yukarı