Program nasil arkadaslar

1.Gün Göğüs - Biceps
2.Gün Dinlenme
3.Gün Sırt - Triceps
4.Gün Dinlenme
5.Gün Omuz-Bacak
6.Gün Dinlenme veya Biceps-Triceps
7.Gün Dinlenme
--------------------------------------------
Bench press 12-10-8-8 TEKRAR (4 set)
Dumbbell Fly 12-12-10 3 set
Incline Barbell Press 10-8-8-8
Pullover 10-10-8
Barbell Curl 10-8-8
Preacher Curl 10-10-8
Hammer Curl 10-10-10
Concentration Curl 10-8-6
--------------------------------------------
Barfiks 3 set - yapabildiğiniz kadar tekrar
Lat Pulldown 4 set 10-12 tekrar
Seated Cable Row 3 set 10-12 tekrar
Dumbell Rowing 3 set 8-10
Bench Dips 12-10-10
SkullCrusher 10-8-8
Close Grip Bench presss 10-10-8
---------------------------------------------
Shoulder Press (Dumbell) 4 set 8-10 tekrar arası
Lat. Raise 3 set 10-12 tekrar arası
Dumbell Front Raise 3 set 10-12 tekrar
Barbell Upright Row 3 set 8-10 tekrar
Squat 4 set 10-12 tekrar
Leg Extensions 3 set 10-12 tekrar
Leg curls 3 set 10-12 tekrar
Calf raise[/QUOTE]

Ben bu programi bu forumda bir arkadastan gordum kafama yatar gibi oldu ama ben 3 gun calis 2 gun dinlen yapmayi dusunuyorum siz ne diyorsunuz program iyi mi?

Yogun bir program. Bench pressi ve squati kac kiloyla yapiyorsun?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben sadece kisisel fikrimi soyluyorum. antreman programi yapma konusunda uzman arkadaslar daha dogru bilgi verecektir.
squat ve bench press gibi temel hareketlerdeki gucunu baz alarak soyluyorum, eger programi hakkini vererek tamamlayabiliyorsan ve agirlik konusunda lineer artis saglayabiliyorsan program cok guzel. tam bir all-star programi.
eger saglayamiyorsan program seni yormaya baslar ve gelisimin zayiflar.

ben sadece kisisel fikrimi soyluyorum. antreman programi yapma konusunda uzman arkadaslar daha dogru bilgi verecektir.
squat ve bench press gibi temel hareketlerdeki gucunu baz alarak soyluyorum, eger programi hakkini vererek tamamlayabiliyorsan ve agirlik konusunda lineer artis saglayabiliyorsan program cok guzel. tam bir all-star programi.
eger saglayamiyorsan program seni yormaya baslar ve gelisimin zayiflar.
Hakkini vermen lazim derken yani iyi agirliklarla ve zamanla agirliklari artirarak mi girmem lazim

Aynen.

Normalde SQ, BPden daha guclu olur. Sen ayni agirlikta giriyorsun. Tahminde bulunuyorum. Eger SQ formun bozuk degilse diger bacak hareketlerine guc kalsin diye doyuma ulasmiyorsun. Fakat SQin devreye soktugu kas sayisi ve yogunlugu izole hareketlerden hem daha fazla hemde verimli.

Normalde de SQi omuzdan veya baska bir bolgeden sonra calisiyorsan SQa gelene kadar hem vucut hem sinir sistemi hirpalanmis oluyor. Halbuki bu hareketler ekmek ve su gibi temel.

Belli bir guce ulasmadan bunlarin bir de incline decline, curl murl gibi varyasyonlarini yapmaya calismak bence luks bir tekneye binip yelken acmak yerine kurek cekmeye benziyor.

Aynen.

Normalde SQ, BPden daha guclu olur. Sen ayni agirlikta giriyorsun. Tahminde bulunuyorum. Eger SQ formun bozuk degilse diger bacak hareketlerine guc kalsin diye doyuma ulasmiyorsun. Fakat SQin devreye soktugu kas sayisi ve yogunlugu izole hareketlerden hem daha fazla hemde verimli.

Normalde de SQi omuzdan veya baska bir bolgeden sonra calisiyorsan SQa gelene kadar hem vucut hem sinir sistemi hirpalanmis oluyor. Halbuki bu hareketler ekmek ve su gibi temel.

Belli bir guce ulasmadan bunlarin bir de incline decline, curl murl gibi varyasyonlarini yapmaya calismak bence luks bir tekneye binip yelken acmak yerine kurek cekmeye benziyor.

Yani kardesim kisaca ne yapmaliyim

:)
Kisaca gucune uygun program yapmalisin.

Back
Yukarı