Program Nasıl

Yaş 18 boy 182 kilo 63 ektomorf
pztsi: Göğüs-Kol-Bacak
salı: Omuz-Kol-Bacak
Perş: Göğüs-Kol-Bacak
Cuma: Omuz-Kol-Bacak

1aydır spora gidiyorum. Hocanın yaptırdığı program. Hareketler İlk iki hafta 3*12 sonra 4*10 olarak devam etti.
Bir aydan sonra gelişim şu şekilde:
Pazu:27.5-28.5
Ön kol: 28-28.5
Omuz: 102-105
Göğüs:88-90
Bel:77-76
Kilo:60.8-63

Sizce nasıl yorum yapar mısınız? Programı 3 güne indirmeli miyim? Beslenme ve dinlenmeye son derece dikkat ettim.

Kardeşim bence 2,2 kg gibi bir kilo artışı normal.Beslenme ve dinlenmene aynı şekilde devam etmelisin.Vücut (pazu önkol v.b) ölçüleri için henüz çok erken daha inişler çıkışlar olacaktır tam 3 ayı doldurduktan sonra ölçü takibi yapmaya başlayabilirsin.Program da ise hocan ne düşünerek böyle bir program yazdı bilmiyorum ama bir gün çalışıp bir gün dinlenmen daha verimli olur diye düşünüyorum.Örneğin pazartesi-çarşamba-cuma-pazar gibi.

Kardeşim bence 2,2 kg gibi bir kilo artışı normal.Beslenme ve dinlenmene aynı şekilde devam etmelisin.Vücut (pazu önkol v.b) ölçüleri için henüz çok erken daha inişler çıkışlar olacaktır tam 3 ayı doldurduktan sonra ölçü takibi yapmaya başlayabilirsin.Program da ise hocan ne düşünerek böyle bir program yazdı bilmiyorum ama bir gün çalışıp bir gün dinlenmen daha verimli olur diye düşünüyorum.Örneğin pazartesi-çarşamba-cuma-pazar gibi.

Bende bir gün arayla düşündüm ama pazar salon kapalı.

Pazartesi çarşamba cuma cumartesi olabilir o zaman.Birde sırt antremanı yapmıyorsun sanırım.Günlerden birine sırt antremanı da eklemeni öneririm.

Back
Yukarı