Program Nasıl Arkadaşlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Flynn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Flynn

Üye
RPT dediği Reverse Pyramid Training arkadaşlar. Genel itibariyle güç programı. 5 tekrarda maksimum ağırlık, 6'da %10 düşük 8'de bir %10 daha düşürüp yapıyorsunuz. 5 tekrarın ağırlığını 2. ve 3. setlerde de çıkarabildiğiniz zaman ağırlığı artırıyorsunuz. Yapı itibariyle böyle. Haftada 3 gün. Pztesi A, Çarşamba B, Cuma A ve bir sonraki Ptzesi B, Çarşamba A, Cuma B... şeklinde gidiyor.

Ekran Alıntısı.JPG

RPT dediği Reverse Pyramid Training arkadaşlar. Genel itibariyle güç programı. 5 tekrarda maksimum ağırlık, 6'da %10 düşük 8'de bir %10 daha düşürüp yapıyorsunuz. 5 tekrarın ağırlığını 2. ve 3. setlerde de çıkarabildiğiniz zaman ağırlığı artırıyorsunuz. Yapı itibariyle böyle. Haftada 3 gün. Pztesi A, Çarşamba B, Cuma A ve bir sonraki Ptzesi B, Çarşamba A, Cuma B... şeklinde gidiyor.

Eki Görüntüle 42975

güç programı izole egzersizler için değil temel hareketler için uygulanır skull crusher bildiğin tricep long head hareketi başka birbölgeni çalıştırmaz :D squat deadlift bench press shoulder press dir güç antrenmanı

güç programı izole egzersizler için değil temel hareketler için uygulanır skull crusher bildiğin tricep long head hareketi başka birbölgeni çalıştırmaz :D squat deadlift bench press shoulder press dir güç antrenmanı
Genel itibariyle dedim dostum. Mesela ben şu an ağırsağlam 5x5 yapıyorum ve orda hep temel hareketler var. Açıkçası gücüm arttı ancak bazı bölgelerimde misal kollarımda gelişim yok. Bu programda o açığı kapatmak adına izole egzersizler de var. O yüzden sordum fayda görür müyüm yoksa 5x5 devam mı edeyim?

sumo deadlift hariç bacak yok. hem hipertrofi hem kuvvet'i bir arada götürmek istiyorsan powerbuilding tarzı çalışman daha mantıklı olur. push pull legs üzerine kurabilirsin , ya da 2 günlük upper lower yapabilirsin.
Dostum esasen program Greg O'Gallagher'ın programı. Bilmiyorum takip ediyor musun youtube'dan kinobody diye kanalı var. 7 aydır 5x5 yapıyorum da bir değiştiresim geldi programı. O yüzden bir arayışa girdim şu an.

Back
Yukarı