Öncelikle bb ye başlayalı yaklaşık 9-10 ay falan oldu vüdumda yeteri kadar belirgin kas kütlesi var yani her ne kadar sağ göğüs sol göğüse göre küçük olsada ve iç göğüs pek olmasada idare eder
. 3-4 aydır yaptıgım idamanımn programı 6 gün çalışıp 1 gün dinlenme yeteri kadar protein creatin ve glutamine alıorum glutamine yeni başladım şimdi sanırım parçalanmaya başladı ama ben kütle bakımından artmasını istiorm bi program hazrladım dogru mu yanlış mı önerileriniz nedir diye merak ediyorum
Pazartesi
Göğüs
Dips 2x12
Barbell Pres 3x8 Max
Fly 3x8 Max
İncline Press 3x8 Max
pul over 2x10 Max
Biceps
Z barda Uzatma 3x8 Max
Dumbell curl 3x8
Salı
Bacak
Karın
Çarşamba
Dinlenme
Perşembe
Sırt
Kanat
Cuma
Dinlenme
C.tesi
Omuz
Arka Kol
(Trapez)
Pazar
Dinlenme
Geri Kalan bölgeler 3 er hareketten 3x8 Max düşünüyorum (trapez hariç ona 1-2 hareket girerim ) bu şekilde yaprsam kütle kazanırmıyımm bu 1 aylık bir programım göğüse ve ön kola her hafta ayrı bir program uyguladım haret sayıları aynı fakat hareketler farklı thums:

Pazartesi
Göğüs
Dips 2x12
Barbell Pres 3x8 Max
Fly 3x8 Max
İncline Press 3x8 Max
pul over 2x10 Max
Biceps
Z barda Uzatma 3x8 Max
Dumbell curl 3x8
Salı
Bacak
Karın
Çarşamba
Dinlenme
Perşembe
Sırt
Kanat
Cuma
Dinlenme
C.tesi
Omuz
Arka Kol
(Trapez)
Pazar
Dinlenme
Geri Kalan bölgeler 3 er hareketten 3x8 Max düşünüyorum (trapez hariç ona 1-2 hareket girerim ) bu şekilde yaprsam kütle kazanırmıyımm bu 1 aylık bir programım göğüse ve ön kola her hafta ayrı bir program uyguladım haret sayıları aynı fakat hareketler farklı thums: