program hakkında yorumlarınız

program yararlı mıdır ?

• evet

Votes: 3 42,9%
  • hayır

Votes: 4 57,1%

• Total voters
    7

cglr34

Üye
20 yasındayım boy 1.85 kılo 88 cıvarı ara ara spor yapsamda 1 hafta once uzun ara verdıgım spora yenıden basladım gobek gogus ve bel cevremde yağlanma var 1 hafta hamlıgı attıktan sonra soyle bı program uygulucam sızce nasıldır yorumlarınızı beklıyorum..tşkkrlr

5 dk bısklet
5 dk twist
4x10 mekik
4x12 alt mide
crunc 4x35

1.gün
benç pres....3x9
benc yana açış...3x9
polaris....3x9

scat curl ..3x9
scatdamcurl..3x9
damcurl...3x9

2.gün
enseye pres ..3x9
omuz yana açış ...3x9
dam öne ..3.9

pushdown..3x9
fransıc dam..3x9
kickbeli ..3x9

3.gün

lat sırta---3x9
dam row...3x9
lat öne ..3x9

ön bacak ..3x9
arka bacak ..3x9
calt..3x9

bench_O

Kardiyo da yetersiz mekikler de benim fikrime göre. 4x10 nedir ki mide için. Isıtamazsın bile o kası bırak yakmayı.

Valla senin isteğine bağlı ben 15dk tempolu bisiklet 10dk yürüyüş/koşu yapıyorum.

Valla ben 7 aydır bıkmadan yapıyorum bu dediğim kardiyoyu hem de her gidişimde. Sonuçlarını görmek insanı azimlendiriyor emin ol. Zaten bu sporu yapıyosan sürekli aynalara bakıyosun demektir. Düzenli resim çekmeye başlayacağın günler yakındır. Sonuç görmek en büyük motivasyon kaynağı. Ama eğer zor gelir diyosan benden sana öneri her ne kadar kardiyoyu sonda yapmak tavsiye edilmiyosa da alışana kadar bisiklet ile başla programın bitince yürüyüş ile sonlandır. Sıkılana kadar yap 5-7-10dk ne kadar istersen.

bende eklıcem 10 dk tempolu yürüyüş ..

yağlanma var ama bende ılk yağmı yaksam hıc body e gırmeden yoksa bu program daha mı ıyıdır gobek ve bel bolgem sorunlu 103 bel var

Bu program yağı kasa çevirme/kas yapma programıdır. Tekrar sayısına göre değişir. Ancak bu işlem çok uzun döneme yayılır. Senin bel 103 ise baya bi yağlanman var :D bence başlangıç/yağ yakma programını uygula body'ye geçmeden önce

Alt mide dediğin yer erkekte bel ölçüsünün alındığı yer :D yani tam göbek deliğinin üstü

Ben uzman değilim sonuçta. Program tabi ki sonuç verir. Vücudun yaptığın spora elbette tepki verecektir. Programda olumlu değişiklikleri sadece daha "çabuk" sonuçlar almak için veririz. Bu hocanın sana yazdığı program. Asıl önemli olan senin ne kadar değiştirip ne kadar kişiselleştireceğin ve kendinde en çabuk ve doğru etkiyi oluşturan tekniği keşfedişin..

bu programı uygulayalı 1 ayım doldu şuan
kilom:83
kol:35
göğüs:98
omuz:115
bel:88
altmiğde:100

vücudumuda toparlıyo gibi şuan yeni program arıyorum yada bunlamı devam etsem

Son düzenleme:
Back
Yukarı