Program doğrumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cenksen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cenksen

Üye
Yaşım 15 Kilom 67 boyum 1.86

Vg ye yeni başladım hocamın bana verdiği vucudun her yerini calıstıran programı uyguluyorum 1 1.5 ay bu programı uygulayacağımızı ve haftada 3 antrenmanın yeterli oldugunu soyledi.

Haftalık olarak bakıldığında en yararlı nasıl olur 1 gün gidip bir gün dinlenmemi yoksa 3 gün üst üste gitmemi ?
Ben ayrıyeten pazartesi salı çarşamba ağırlık antrenmanı yapmak perşembe cuma yüzmek cumartesi pazar dinlenmek istiyorum en doğrusu nedir ?
Vucudum için en yararlı haftalık çalışma düzeni nedir?

Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim. weightlifter

Dogru yapiyorsun.

Paz - Car -cum agirlik yap hafta sonu yuz.

Daha bilgilenmek icin yeni baslayan formu sabit basliklarini oku.

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları veyahut Yeni başlayanlar nasıl çalışmalı? baslığı yada Body building'e Yeni Başlayanlar İçin Program başlığı mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı