Program değişti yardım lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lodric
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lodric

Üye
Arkadaşlar hocanın verdiği yeni program 1.günGöğüs-Bacak 2.günOmuz-Sırt 3.gün Kol-Karın şimdi yardımınızı şu yönde hangi günler gitmek ve haftada kaç gün gitmem bana fayda sağlayacak yardımcı olursanız çok sevinirim.

göğüs bacaktan sonra en az bir gün dinlen 2 günde dinlenirsen kafi
omuz sırttan sonra 1 gün
kol karından sonrada 1 gün dinlenme yeter
hocana güveniyorsan dediklerini yap
güvenmiyorsan onu ap ayrı bi konu

göğüs bacaktan sonra en az bir gün dinlen 2 günde dinlenirsen kafi
omuz sırttan sonra 1 gün
kol karından sonrada 1 gün dinlenme yeter
hocana güveniyorsan dediklerini yap
güvenmiyorsan onu ap ayrı bi konu

Yok hayır güveniyorum tabiki sadece şu günler kafamı kurcalıyor.Salı kol karın çarş off perş omuz sırt cumaoff c.tesi bacak göğüs pazar p.tesi off bu sistem iyimidir sizce?

antreman çok çok ağır değilse (bence değil) bence dinlenme süreleri yeterli
sıkıntı yok

Ilk gordugum uzerine yorum yapayim, iki buyuk kasin (gogus-Bacak) calisilmasi pek mantikli gozukmuyor. Umarim hocanin ozel bir teknigi vardir. Yada senin eksikliklerine yonelik bir programdir bu.

Ilk gordugum uzerine yorum yapayim, iki buyuk kasin (gogus-Bacak) calisilmasi pek mantikli gozukmuyor. Umarim hocanin ozel bir teknigi vardir. Yada senin eksikliklerine yonelik bir programdir bu.

Kesinlikle.Ama üsttede geçtiği gibi hocana güveniyorsan devam et.Ha bana sormuş olsaydın Göğüs - Biceps sokardım bacak ve kalfı ayrı bi güne koyardım.

Göğüs - bacak calısılmazmı ?

Çalışılmaz biraz iddialı bir kelime.Önemli olan yapılabilmesi değil nasıl daha verimli yapılacağıdır.
2 Büyük Kas Grubunun aynı güne konulmasına karşıyım.
Kendi programımdan örnek vermem gerekirse Bacak + Kalf ve Göğüs + Biceps çalışıyorum

Size cokta bogmak istemiyorum özür dileyerek son bi sorum daha olacak.Doğal olarak bu sporu yapanlar birazcık takıntılı oluyor basta ben olmak üzere yanlıs anlamayın kötü anlamda değil bu takıntılı kelimesi.Verim alamamaktan korkuyorum.

programa göre hangi bölgeleri haftada 2 kez calısayım hangi bölgemi 1 kez. kol - karın 2 kez omuz-sırt 2 kez Göğüs-bacak ise 1 kez diye düşündüm aralarada toplam 2 gün dinlenme olmakla beraber p.tesi-perş off yaptık diğer günler on durumda. Sizce bu düşüncem iyimidir göğüse 1 yeterlimidir. bunlara nazaran daha agır olan antreman sırt-omuz-trapez-kanat bunu 1 günmü yapmalıyım sizce yoksa göğüsmü 1 yapmalıyım ?

Back
Yukarı