Neden inanmadım biliyormusun Steve, ben 4 yıl önce 1000 adet iki günde bir çevirirdim. Bu şekilde 2 ay çevirdim ve aynaya baktığımda gözle görülür bir fark ciddi şekilde oldu. Sevgilim o zamanlar belimin çok inceldiğini ne yaptıgımı bile sormuştu. Şimdi konuyu açarken de , işe yararmı diye sormamışım, sen işe yaramaz diye girmişsin , arnold u avatar koymuşsun, önce seni tanımam sana inanmam lazım , kendini ne kadar geliştirdiğini görmem lazım. Herkesin dediği doğrudur diye, ya da sırf sen diyosun diye kabul etmem seni sinirlenidiriyorsa , sakın ola bir daha cvp verme sorularıma ,)
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:14 ----------
Bu arada soruyu bir daha oku ve ona göre cvp ver! Alakasız cvp lar vermemlisin dostum, demişim ki ben önceden yaptım seviyorum , yanı bu benim bu alete inancımın tam oldugu anlamına geliyor ve sana sormamışım bu alet işe yararmı diye , ama sen sırf cvp olsun diye cvp vermişsin o başka,
Şimdi soru şu; Salonda çalışıyorum evde de çalışmamda sakınca varmı? Yazmak için yazma artık.
Saygı ile.