177 boy 57 kg yim spora başlayalı 1 hafta oldu. Hedefim ayda 3-5 kg almak. Sanayide ağır bi işte çalışıyorum 1 haftadır uyguladığım beslenme programımdaki eksikleri kapatmama yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Sabah: 2 yumurta - 5 6 dilim beyaz ekmek - peynir 2 yemek kaşığı reçel bal
Ara öğün saat 10.30 gibi : badem ceviz veya çok acıkırsam eti yulaflı bisküvi
Öğle yemeği: aşçı o gün ne getirirse tabildot şeklinde. Pilav fasulye tavuk sote çorba ıspanak
Ara öğün saat 15.00-16.00 gibi : 600kalori civaırı bisküvi veya tost arada meyve
Akşam yemeği : makarna pilav tavuk bulgur et çorba vs annem ne hazırladıysa
Spor öncesi meyve
Spordan sonra protein tozu ve kalan yemeklerden tırtıklıyorum
Yatmadan önce gainer süt
Amacım hergün 3000-3500 kalori almak ama işe aşçının getirdiği yemeği seçemediğimden her zaman hesabım tutmuyor. Bisküviler genelde 500-600 kalori sağlıklı değiller ama çok acıktığım için iyi oluyor. Aklınıza gelen her eleştriye açığım
Sabah: 2 yumurta - 5 6 dilim beyaz ekmek - peynir 2 yemek kaşığı reçel bal
Ara öğün saat 10.30 gibi : badem ceviz veya çok acıkırsam eti yulaflı bisküvi
Öğle yemeği: aşçı o gün ne getirirse tabildot şeklinde. Pilav fasulye tavuk sote çorba ıspanak
Ara öğün saat 15.00-16.00 gibi : 600kalori civaırı bisküvi veya tost arada meyve
Akşam yemeği : makarna pilav tavuk bulgur et çorba vs annem ne hazırladıysa
Spor öncesi meyve
Spordan sonra protein tozu ve kalan yemeklerden tırtıklıyorum
Yatmadan önce gainer süt
Amacım hergün 3000-3500 kalori almak ama işe aşçının getirdiği yemeği seçemediğimden her zaman hesabım tutmuyor. Bisküviler genelde 500-600 kalori sağlıklı değiller ama çok acıktığım için iyi oluyor. Aklınıza gelen her eleştriye açığım