Programımda eksik var mı?

177 boy 57 kg yim spora başlayalı 1 hafta oldu. Hedefim ayda 3-5 kg almak. Sanayide ağır bi işte çalışıyorum 1 haftadır uyguladığım beslenme programımdaki eksikleri kapatmama yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Sabah: 2 yumurta - 5 6 dilim beyaz ekmek - peynir 2 yemek kaşığı reçel bal

Ara öğün saat 10.30 gibi : badem ceviz veya çok acıkırsam eti yulaflı bisküvi

Öğle yemeği: aşçı o gün ne getirirse tabildot şeklinde. Pilav fasulye tavuk sote çorba ıspanak

Ara öğün saat 15.00-16.00 gibi : 600kalori civaırı bisküvi veya tost arada meyve

Akşam yemeği : makarna pilav tavuk bulgur et çorba vs annem ne hazırladıysa

Spor öncesi meyve
Spordan sonra protein tozu ve kalan yemeklerden tırtıklıyorum

Yatmadan önce gainer süt

Amacım hergün 3000-3500 kalori almak ama işe aşçının getirdiği yemeği seçemediğimden her zaman hesabım tutmuyor. Bisküviler genelde 500-600 kalori sağlıklı değiller ama çok acıktığım için iyi oluyor. Aklınıza gelen her eleştriye açığım

Bu beslenme düzeniyle kilo alabilirmisin tartışılır ama estetik bi görüntü çıkarmı bence çıkmaz şekerli besinlerden ve beyaz un dan uzak durman gerektiğini bilmen lazim ekmek yerine sabah kahvaltisinda yulaf diğer öğünlerde protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmen lazım agir bir iste calisiyorsun karbonhidrat miktarını da ornegin günlük 400 gr ise 700 gr alman lazim aylık 3 veya 5 kilo için...

Bu beslenme düzeniyle kilo alabilirmisin tartışılır ama estetik bi görüntü çıkarmı bence çıkmaz şekerli besinlerden ve beyaz un dan uzak durman gerektiğini bilmen lazim ekmek yerine sabah kahvaltisinda yulaf diğer öğünlerde protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmen lazım agir bir iste calisiyorsun karbonhidrat miktarını da ornegin günlük 400 gr ise 700 gr alman lazim aylık 3 veya 5 kilo için...
Hocam amacım estetik vücut yapmak değil hızlı kilo almak tabiki sadece göbek olsun da istemiyorum. Kemiklerim sayılmasın yeterli. Sabahları yumurta yiyemezdim kendimi zor alıştırdım ekmeksizde yemek yiyemem. Yulaf nasıl yenir biraz baktım ama tadı hoşuma gitmedi. Farklı karışımlar denesem bu sefer de yumurtayı ekmeksiz yiyemem ondan çıkar bi yol bulamadım

Yumurtayı kır içine yulafi dök tavada pişir üstüne ketçap yanında salatalık domates ile beraber deneyebilirsin.

Back
Yukarı