Programıma Yorum

Zealotry

Yeni Üye
Göğüs - Biceps
OFF
Omuz - Bacak
Sırt - Triceps
OFF
Biceps - Triceps (Süperset)
OFF

Antrenman günlerinden sonra hafif kardiyo. Off günlerden 1inde veya 2 sinde kardiyo.

Amaç hem kas yapımı hemde yağ yakımı. Kollarımın gelişiminden hiç memnun değilim. Gelişmiyor bir türlü. Diğer bölgelerimde sıkıntı yok. Beslenmem düzgün. Normalde haftada 1 biceps 1 triceps çalışıyorum. Ancak ertesi günü ağrı da olmuyo üstelik max ağırlıkla çalışıyorum. Bu sebeple ayrı bi günde koymak istedim süperset halinde. Bunun yardımı olur mu ?

Teşkkürler Şimdiden.

Göğüs triceps olmaz diye birşey yok ama, ilk etapta olmasa daha iyi olur.
Sen göğüs çalışırken zaten tricepslerinden yardım alacaksın, buda göğüs sonrası triceps çalışırken performansını düşürecek, yine sırtla biceps te benzer diyebiliriz.

Sırt-triceps, göğüs-biceps çalışman daha yararlı olur.
Ve bana sorarsan

Göğüs-biceps
Bacak
,,
Sırt-triceps
Omuz (trapez içinde :) )

daha iyi bir program.
karınıda her 2 gün ün 1 ine koyabilirsin. (sadece bacak gününe koymamanı öneririm)

Göğüs triceps olmaz diye birşey yok ama, ilk etapta olmasa daha iyi olur.
Sen göğüs çalışırken zaten tricepslerinden yardım alacaksın, buda göğüs sonrası triceps çalışırken performansını düşürecek, yine sırtla biceps te benzer diyebiliriz.

Sırt-triceps, göğüs-biceps çalışman daha yararlı olur.
Ve bana sorarsan

Göğüs-biceps
Bacak
,,
Sırt-triceps
Omuz (trapez içinde :) )

daha iyi bir program.
karınıda her 2 gün ün 1 ine koyabilirsin. (sadece bacak gününe koymamanı öneririm)

Zaten programımda göğüs - biceps , sırt - triceps şeklinde. Benim asıl sorum ekstradan biceps-triceps süperset eklemem programıma

Back
Yukarı