limpbizkitewrim
Üye
merhabalar..öncelikle forumda okuduğum yazılardan edindiğim bilgilere göre beslenmenin çok önemli olduğunu anladım.bunun yanında bir üstadımızın paylaştığı programdan kendine bir program çıkardım.3 aydır yaklaşık antreman yapıyorum.şimdi yazdığım program hakkında bilgi almak istiyorum.ilk olarak sormak istediğim şey ben çalışma programımı:
1-Shoulders
2-Upper arms
3-Fore arms
4-Back
5-Chest
6-Waist
bu şekilde bölümlere ayırdım,daha doğrusu program ayırdı.bu bölümleri hangı gun çalışmamı önerirsiniz¿?mesela haftada 3 gün gidiyorum fitnessa, Shoulders we Upper arms ı beraber Fore arms ve back ı beraber gerı kalanıda berabermi yapmamı önerirsiniz¿?bunu nasıl günlere bölebilirim¿?bu bölümlerden yazdıgım hareketlerede bı göz atarmısınız?
1-Shoulders
2-Upper arms
3-Fore arms
4-Back
5-Chest
6-Waist
bu şekilde bölümlere ayırdım,daha doğrusu program ayırdı.bu bölümleri hangı gun çalışmamı önerirsiniz¿?mesela haftada 3 gün gidiyorum fitnessa, Shoulders we Upper arms ı beraber Fore arms ve back ı beraber gerı kalanıda berabermi yapmamı önerirsiniz¿?bunu nasıl günlere bölebilirim¿?bu bölümlerden yazdıgım hareketlerede bı göz atarmısınız?