--Programım ve birkaç soru--

merhaba arkadaşlar ben vucut geliştirme sporuna başlayalı henüz yaklaşık 2 ay oldu.
1. haftadan itibaren şu programı uyguluyorum

1.gün
göğüs:
benc press
inciline press(inş. adı doğrudur bizim hoca üst benc press die yazmış)
sehpada yatarak dumbell ile yanlara açma(FLY)

kol:
ısınmak için dumbbell-bicep-cur
z bar
çekiç

arka kol :
push down
fransız

mide:

mekik

2. gün (bazı yerlerde hocamın yazdıklarını aynen yazıyorum tam yabancı karşılıklarını bilmediğim için)

omuz:

omuz press
lateral up
ön omuz press

kanat:

wide-grip-lat-pulldown
[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Seated Cable Rows

sırt:

back-exercises-wide-grip-pulldowns

bacak:

ısınma otur kalk
leg exercises
leg-curl

işte arkadaşlar ilk 1. haftadan sonra bu programa başladım.sizce şimdilik bu programla devam etmelimiyim?
programda herhangi bir yanlışlık falan varmı?

ilk günler haftanın 6 günü gidiyodum şimdi 4 e indirdim sizce bu yeterlimi bu programla?

hertürlü görüş ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

[/SIZE][/FONT]

işte arkadaşlar 2 ay sonunda vucudum bu şekile geldi.sizce bu gelişim yeterli midir 2 ayda?

Son düzenleyen: Moderatör:
BB ye ilk başladığında kaç kiloydun, şimdi kaç kilosun?
İlk başladığın sıralarda göbek varmıydı_?

Hayır göbeğim hiç yoktu zaten spora kilo alabilmek amacı ilede başladım.başladığımda 68 ki idim şimdi 71 kiloyum.belki başka birşey için lazım olur boyumuda söyleyim boyum 1,85

ya sevgili hocalarım ve arkadaşlar yokmudur cvp verecek biri.kaç gündür bekliyorum ama sorularıma bi cvp gelmedi.lütfen görüşlerinizi bekliyorum

ya sevgili hocalarım ve arkadaşlar yokmudur cvp verecek biri.kaç gündür bekliyorum ama sorularıma bi cvp gelmedi.lütfen görüşlerinizi bekliyorum

arkadaşim özür dilerim. ben yeni üye oldum. ama bir türlü yeni konu açma yerini bulamadim. burasi yeri değil ama başka türlü nasil soracağımı da bilmiyorum.

Back
Yukarı