Programım Uygun Mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mcan09
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mcan09

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar.Benim beslenme programım şöyle;

Kalkış : Pekmez ya da bal ve 20-30 gram kadar lor peyniri. (Gece boyunca yükselen kortizolü kesmek ve kana çabuk karışacak proteini sağlamak için)

30 dk sonra: 2 Tam Bıldırcın Yumurtası + 50 gr lor peyniri omlet + 1 dilim kepek ekmeği

Öğle yemeği:

200 gr nohut + bir porsiyon pilav

Ara öğün: (2-3 saat sonra)

Öğle yemeği ile aynı tür beslenme.
Eve gelince:

bir porsiyon pilav içine 50 gr kadar lor peyniri.

1 saat sonra antreman

Antremandan hemen sonra:

50 gr lor + bir bardak meyvasuyu

30 dk sonra:

2 Tam Bıldırcın Yumurtası 1 dilim kepek ekmeği

Yatmadan önce:

50-60 gr yağsız beyaz peynir (casein için)

Tavuğu bıraktım arkadaşlar.Nohutta da 200 Gramda 40 Gram Protein olduğunu araştırdım.Sizce doğru mu yapıyorum?.

uzzman loru hesaba katmadın galiba ?.düşüncelerin benim için önemli eksik olan ne var söyler misin ?

Nohut daha çok komplex karbonhidrat kaynağıdır protein niyetine terci etmen çok yanlış ayrıca bitkisel proteindir hayvansal protein kadar etkili değildir.

Nohut daha çok komplex karbonhidrat kaynağıdır protein niyetine terci etmen çok yanlış ayrıca bitkisel proteindir hayvansal protein kadar etkili değildir.

teşekkürler spread nohut yerine ne önerirsin ?.ayrıca günlük yarı yarıya hem bitkisel hemde hayvansal tüketiyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:51 ----------

eklemek istiyorum proğramım kilo almaya yönelik.

Tavuktan neden vazgeçtin ki? evet, tavuklara bazı işlemler uyguluyor olabilirler ama sandığımız kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. diğer firmaların bir çamur atma girişimde olduğunu düşünüyorum şahsen. aynı olay "coca cola" firması içinde olmuştu içinde şu var bu var diye her tarafa haber salmışlardı. tavuk yerine protein kaynağı sorarsan kırmızı et,balık eti,süt ve süt ürünleri,yumurta, bunlar temel protein kaynakları diğerleride bunların türevleri.

Tavuktan neden vazgeçtin ki? evet, tavuklara bazı işlemler uyguluyor olabilirler ama sandığımız kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. diğer firmaların bir çamur atma girişimde olduğunu düşünüyorum şahsen. aynı olay "coca cola" firması içinde olmuştu içinde şu var bu var diye her tarafa haber salmışlardı. tavuk yerine protein kaynağı sorarsan kırmızı et,balık eti,süt ve süt ürünleri,yumurta, bunlar temel protein kaynakları diğerleride bunların türevleri.

bilirsin işte o kadar çok haber çıktı ki tavukla ilgili okuyabilirsin o yüzden bıraktım sağlığımdan olmayayım diye.coca colanın içine de yıllardır neleri kattıklarını açıklamıyorlar sebebini düşündün mü ?.ben şunu çıkarıyorum.içine katılanları kamuoyuna duyururlarsa satışlarının azalacağını biliyorlar.hocam benim programım yarı bitkisel yarı hayvansal protein ağırlıklı.faydası az mı olur diyorsunuz ?

bilirsin işte o kadar çok haber çıktı ki tavukla ilgili okuyabilirsin o yüzden bıraktım sağlığımdan olmayayım diye.coca colanın içine de yıllardır neleri kattıklarını açıklamıyorlar sebebini düşündün mü ?.ben şunu çıkarıyorum.içine katılanları kamuoyuna duyururlarsa satışlarının azalacağını biliyorlar.hocam benim programım yarı bitkisel yarı hayvansal protein ağırlıklı.faydası az mı olur diyorsunuz ?

bilmiyorum az olur mu olmaz mı diye vegan vg'ciler var ama onlar da tam olarak nasıl besleniyor bilmiyorum bi araştır istersen ama tavuğu bıraktın diye kırmızı et veya balık etinden vazgeçme öğünlerine yer ver arasıra

bilmiyorum az olur mu olmaz mı diye vegan vg'ciler var ama onlar da tam olarak nasıl besleniyor bilmiyorum bi araştır istersen ama tavuğu bıraktın diye kırmızı et veya balık etinden vazgeçme öğünlerine yer ver arasıra

Bill Pearl adlı bir vejeteryanı araştırdım.Bill Pearl sadece et yemeden bayağı kaslı bir vücut yapmış.İnternetten araştırabilirsiniz.Bu beni tatmin etti,ayrıca bitkisel proteinlerin ne kadar işe yaradığını da göstermiş oldu.Bu arada Bill Pearl yumurta,lor tarzı hayvansal ürünlere yer veriyormuş,onlarda olmazsa olmaz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:48 ----------

Protein Miktari en zengin baklagil Nohut ve Fasülye. Bitkisel Protein ise yaramaz konusuna katilmiyorum. Ben sahzen hergün tavuk yiyen biri degilim. Genelikle Nohut, Fasülye ve Mercimek ama yanina illaki bi kase yogurt ye

Katılıyorum exsisman.Yardımlarınız için sağolun.

biyolojik değerleri açısından her daim et tavuk balık yumurta süt ve süt ürünleri bakliyat ve sebzelere oranlara çok daha üstündür, illakı tavuk yemiyeceğim diyorsan o zaman nohut fasülyenin içine pastırma ekle yüksek protein içerir, öğünlerine light kaşar peynir yumurta akı ekle ki protein alımını arttır.

arkadaşlar et balık tavuk gibi hayvansal proteinler biyolojik değeri yüksek proteinler vakren illaki düşünnü niye tercih ediyosunuz arkadşaım etli fasulye yanındada bikase yogurt on numara olur bide bıldırcın yumurtası çok küçük oldugundan 2tane çok az 5-6tane ye yada 3tam normal yumurta ye

arkadaşlar et balık tavuk gibi hayvansal proteinler biyolojik değeri yüksek proteinler vakren illaki düşünnü niye tercih ediyosunuz arkadşaım etli fasulye yanındada bikase yogurt on numara olur bide bıldırcın yumurtası çok küçük oldugundan 2tane çok az 5-6tane ye yada 3tam normal yumurta ye

egeos123 et balık tavuk almak için ekonomimiz yeterli olsaydı bu konuyu açmazdım.önerilerin için sağol.bıldırcın yumurtası normal yumurta ile aynı besin değerlerine sahip olduğu için günde 4 tane yiyorum.

Öncelikle bir bilgi veriyorsanız bunun açıklamasınıda getirmelisiniz. Bitkisel protein işe yaramaz diyenler vejeteryan Bodyciler nasıl kas yapıyorlar. Ayrıca işe yaramayan besin maddesi ben duymadım bunuda bir açıklayın.

mcan09 arkadaşım bu beslenmeyi ne için yapıyorsun bulk define veya karışık boy kilo antrenman ağırlığını da söylersen daha olumlu yorumlar gelir.

Öncelikle bir bilgi veriyorsanız bunun açıklamasınıda getirmelisiniz. Bitkisel protein işe yaramaz diyenler vejeteryan Bodyciler nasıl kas yapıyorlar. Ayrıca işe yaramayan besin maddesi ben duymadım bunuda bir açıklayın.

mcan09 arkadaşım bu beslenmeyi ne için yapıyorsun bulk define veya karışık boy kilo antrenman ağırlığını da söylersen daha olumlu yorumlar gelir.

mehmetanil merhaba.programım kilo almaya yönelik.hem bulk hem define için proğram uyguluyorum.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html

boy:1.85
kilo:66

ektomorfum...

Nohut tüketiyorum fakat bitkisel proteinlerde aminoasit zincirinin eksik olduğunun da bilincindeyim.Bitkisel proteinlerde aminoasit profilinin az olduğunu biliyorum fakat bitkisel proteinleri tüketirken yanında bir miktar et,süt gibi hayvansal gıdalar tüketirsek eksik aminoasit profili tamamlanmış olur mu ?.

Son düzenleme:
Back
Yukarı