Programım Sizce Ağır Mı ?

Talhaa

Üye
Öncelikle selamlar.. yaşım 16 ve tatilde çalışmaya başladım. Kendimce araştırmalar yaparak şöyle bir program hazırladım :
Pazartesi : göğüs-biceps-karın (göğüse takviye olsun diye şınav)
Salı:sırt-omuz (sırt için ayrıyeten barfiks)
Çarşamba:triceps-önkol-karın
Perşembe:off
Cuma,Cumartesi ve Pazar günleri de sırayla Pazartesi,Salı ve Çarşambayla aynı şekilde.. Malum yaz olduğu için dinlenme-uyku konusunda problemim yok. beslenmede ise elimden geldiğince iyi besleniyorum. Biceps,omuz,triceps,sırt,önkol için 3 hareket, göğüs için 4 hareket yapıyorum.Kullandığım ağırlıklar ise gayet hafif o konuda da sıkıntı yok. Sizce bu koşullarda program nasıl ? Her türlü önerinizi de yapabilirsiniz.. cevaplayanlara şimdiden teşekkürler..:)

Yeni başlamışsın antrenmanı haftada 3 yada 4 gün ya birde yanlış gördüm heralde bacak antrenmanı yok , doğru görüyorsam lütfen bacak antremanı yapmama gibi bir yanlışa girme http://www.******.com/2009/06/vucut-gelistirme-bacak-egzersizlerinin-buyumeye-etkisi.htmlal bak oku antrenmanını daha nezih temiz az hareketler , ağır bir antrenman yapmaya bak kısa ve öz yap derim kolay gelsin.Site girmiyosada nette araştır bacak çalışmamanın zararları diye.

Forumdaki yeni başlayan programına bak onu uygula derim. Ayrıca bölgesel değilde full body antreman daha iyi olur haftada 3 gün yeterli ilk ay için.

Back
Yukarı