Programım nasıl ???

merhaba arkadaşlar evde 20 kgluk dumbell setimle ve forumdaki programları inceleyerek şu şekilde bi program yaptım kendime nasıl sizce ;
1. gün = Göğüs , Kol , Bilek + Karın
2. gün = off (sadece Karın )
3. gün = Omuz , Arka Kol , Trapez + Karın
4. gün = off + (sadece Karın )
5. gün = Sırt (Kanat) , Bacaklar , Boyun + Karın
6. gün = off
7.gün = off

Yeni başlıycak olduğum için forum araştırmalarıma göre ve durumuma hamlığıma göre ilk 1-2 hafta 3x8 set , daha sonra 4x8 yapıcam..

Karın kasları için 15x4 düşünüyorum...
Fakat asıl şunu öğrenmek istiyorum araştırmalarım ve forumu inceleyince genel olrak bir dumbelde 5kglik ağırlık ile başlanabilr diyor bu tüm kas grupları içinmi geçerli sonuç olarak asıl şunu öğrenmek istiyorum hangi kas grubunu yüksek ağırlık hangi kas grubunu düşük ağırlık çalışmalıyım ??? progamım hakkındada yorm yaparsanız sevinirim dostlarım...şimdiden tşk ederim herkese...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:57 ----------

15x4 değil 4x15 olucak bu arada =)

istediğin ağırlıkta başla 10 kg kaldırabılıyorsan 5 kg neden kaldırasın?

kaldırabıldıgın maxomım agırlıkları kaldır hatta varsa salonda arkadasınız yardım edın bırbırınıze

ağırlıkları zorlayın arkadasta destek versın daha agır basın kasları şaşırtın tepkı versınler

yanlız beslenme ve dınlenme çalışmaktan daha önemlıdır.

program ideal ama ben pramıt set önerırdım hacım ıcın 10-8-6 tekrar azaldıkca kg artırın.

Back
Yukarı