Programım iyimi

Merhaba arkadaşlar geçen perşemde salona yazıldım 98 liyim programım şöyle
Chest press 10kg 4x10
Peck deck 10kg 4x10
Shoulder press 10kg 4x10
Dumbell lateral raises 2.5kg 4x10
Lat pully 10kg 4x10
Longy pully 10kg 4x10
Dumbell french2.5 kg 4x10
Dambıl ile ayakta bir sağ bir sol kaldırma 2.5 kg 4x10
Lex extension(5.Gün) 13.5kg 4x10

Sorularım ise 6 gün oldu hala aynı kilolarla çalışıyorum sizce normalmi ne zaman arttırmalıyım vede 2.5 çok az geliyor sizce normalmi ne zaman 5kg ile başlamalıyım sorularımı cevaplar vede prgoramım hakkında yorum yaparszanız çok mutlu olurum makinede 10 dambılda 2.5 kawldırıoyurm

Şimdik 98 liyim demişsin üyelik bilgilerinde yaşına 23 demişsin.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ? Son olarakta sorularının cevapları antreman ve eğzersiz bölümlerinde mevcut daha önce binlerce defa aynı şekilde konu açıldı.Programın normal yeni başlayanlar için verilen her bölgeyi çalıştıran karışık sistem....

Arkadaşlar yardımcı olup cevap vermek çokmu zor yardım edin lütfen bir de bu gün 7. günüm olacaktı gidemedim 1 günden bişey olurmu

program yeni başlayan biri için ideal.

ilk başlarda (15-30 gün) kilolara takılmayın. hafif gelse bile aynı kiloyla ya da sizi zorlamayacak kilolarla çalışın. bu sürede hareketlerin nizami yapılışlarını zihnen ve bedenen kavramış olursunuz.

2. aydan sonra setin 9 ve 10. tekrarlarında sizi zorlayacak kadar ağırlık kullanarak çalışmalısınız.

acele etmeyin. bu işler birden olmuyor. sabırsızlık başarısızlığın en büyük sebebidir bu sporda.

forumun yeni başlayanlar-antrenman ve beslenme bölümlerinin sabit başlıklarını bıkmadan okumanızı tavsiye ederim.

yeni başlayanlar bölümünü açın okuyun konu açmadan önce derim ben

program yeni başlayan biri için ideal.

ilk başlarda (15-30 gün) kilolara takılmayın. hafif gelse bile aynı kiloyla ya da sizi zorlamayacak kilolarla çalışın. bu sürede hareketlerin nizami yapılışlarını zihnen ve bedenen kavramış olursunuz.

2. aydan sonra setin 9 ve 10. tekrarlarında sizi zorlayacak kadar ağırlık kullanarak çalışmalısınız.

acele etmeyin. bu işler birden olmuyor. sabırsızlık başarısızlığın en büyük sebebidir bu sporda.

forumun yeni başlayanlar-antrenman ve beslenme bölümlerinin sabit başlıklarını bıkmadan okumanızı tavsiye ederim.

Wrestler yorumun için çok teşekkürler herkes oraya bak buraya bak diyor yardımcı oldugun ıcın cok tesekkur ederım baska yorumlarıda beklıyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:13 ----------

Bir de ağrı varsa çalışmışsınız diyorlar ilk gün değilde 2. gün göğsümde bastırınca acı oldu koltuk altlarım falan acıdı ama 3. gün geçti daha da olmadı bu normalmi

Güncell değerli yorumlarınızı bekeliyorum 10 15 kilo makinede 3 kilo dambılda arkadaşlarım 5 7,5 kaldırıyorlar endişem asla arttıramıycam gibi geliyor sizede oldumu hiç aynaya bakmaya utanıyorum 50 kiloyum kilolu gösteriyorum göğüs kasım yok kollarda biraz kalınlaşma oldu 8. günüm 1 şınav bile çekemiyorum

Back
Yukarı