Programım iyi mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba ben vücut gelişltirmeye yeni başlıyorum 13 yaşındayım boyun 163
kilom 57 flexorun 2 dumbellla olan programını değiştirip kullanmak istiyorum
not=Body için değil basketbolda daha güçlü olmak için vg yapmak istiyorum.Bacak dışındaki kasları çok çalışmak istemiyorum(boy uzamam yavaşlar diye)

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html

bu flexorun programı
Pazartesi 1.Gün Göğüs-kol

Salı 2.Gün Omuz - Arka kol
Çarşamba Off
Perşembe 3.Gün Sırt
Cuma 4. Gün Bacak
daha barfiks çekemediğimden ilk 1 ay sırt çalışamıyorum hareketleri 4kglik dumbella yapcam

Pazartesi=Gögüs-Kol 3*8 | 4*10 mekik
Salı=Omuz-arka kol 3*8
| 4*10 mekik
Çarşamba=Bacak 4*8
perşembe=5
*25 mekik | 4*10 şınav
Cuma=Göğüs-Omuz-arka kol-kol 1*8 | 3*10 şınav
cumartesi=Bacak 5*8 | 4*20 mekik
Pazar=
Göğüs-Omuz-arka kol-kol 1*8 | 4*20 mekik (1 ay sonra=sırt 3*8)

bana göre çok ağırsa veya yanlışşa düzeltin

daha cok gencsın.epıfız ucların kapanmasına en az 7 yıl var.ayakta agırlık kaldırmaz ızen agırlık kemıklerıne dırek olarak bınmeyecektır.mumkun oldugunca oturarak yapmaya calıs.bence yazdıgın programla devam et bakalım.eger ıstegını karsılamazsa tekrar yazarsın.zaten istedigin bellı o yuzden salon ıdmanı yapmana gerek yok devam et bakalım.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı