PAZARTESİ: Göğüs, Ön Kol, Kanat-Sırt
Göğüs:Bench Press
Butterfly
İncline Press
Ön Kol:Preacher Biceps Curl
Barbell Curl
Kanat-Sırt:Wide-Grip Lat Pulldown
barbell pull down
SALI:Omuz,Arka kol,Bacak
Omuz:Behinde the neck press
Overhead the neck press
Seated dumbbell press
Arka kol:Triceps push down
Dumbbell French
Bacak:Leg press
Leg curl
SETLERİ 10-8-6 OLARAK 3 SET UYGULUYORUM
Çarşamba dinlenme ve aynı programı perşembe cuma uyguluyorum 3. ayım dolacak ve salondaki bazi kişiler çok ağır çalışıyorsun gibisinden şeyler söylediler bende sizden yardım almak için konumu açtım.
Ek besin almıyorum bütcem şuanlık el vermiyor spora başladığımdan beri 1.5 kilo verdim çok yememe rağmen kilo alamama gibi bi problemim var.Bir diğer problemimde uzun boylu olduğum için kollarım ve ayaklarım ince gözküküyor o konuda çok sıkıntı çekiyorum.
Boyum 184 kilo 67 yaş 17 sizden isteğim 4. ay ve ileriki aylar için bana uygun program ayarlamak YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLERR
Göğüs:Bench Press
Butterfly
İncline Press
Ön Kol:Preacher Biceps Curl
Barbell Curl
Kanat-Sırt:Wide-Grip Lat Pulldown
barbell pull down
SALI:Omuz,Arka kol,Bacak
Omuz:Behinde the neck press
Overhead the neck press
Seated dumbbell press
Arka kol:Triceps push down
Dumbbell French
Bacak:Leg press
Leg curl
SETLERİ 10-8-6 OLARAK 3 SET UYGULUYORUM
Çarşamba dinlenme ve aynı programı perşembe cuma uyguluyorum 3. ayım dolacak ve salondaki bazi kişiler çok ağır çalışıyorsun gibisinden şeyler söylediler bende sizden yardım almak için konumu açtım.
Ek besin almıyorum bütcem şuanlık el vermiyor spora başladığımdan beri 1.5 kilo verdim çok yememe rağmen kilo alamama gibi bi problemim var.Bir diğer problemimde uzun boylu olduğum için kollarım ve ayaklarım ince gözküküyor o konuda çok sıkıntı çekiyorum.
Boyum 184 kilo 67 yaş 17 sizden isteğim 4. ay ve ileriki aylar için bana uygun program ayarlamak YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLERR