Programım hakkında olumlu olumsuz görüşlerinizi yazın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iErtek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iErtek

Üye
PAZARTESİ: Göğüs, Ön Kol, Kanat-Sırt
Göğüs:Bench Press
Butterfly
İncline Press
Ön Kol:Preacher Biceps Curl
Barbell Curl
Kanat-Sırt:Wide-Grip Lat Pulldown
barbell pull down

SALI:Omuz,Arka kol,Bacak
Omuz:Behinde the neck press
Overhead the neck press
Seated dumbbell press
Arka kol:Triceps push down
Dumbbell French
Bacak:Leg press
Leg curl

SETLERİ 10-8-6 OLARAK 3 SET UYGULUYORUM
Çarşamba dinlenme ve aynı programı perşembe cuma uyguluyorum 3. ayım dolacak ve salondaki bazi kişiler çok ağır çalışıyorsun gibisinden şeyler söylediler bende sizden yardım almak için konumu açtım.
Ek besin almıyorum bütcem şuanlık el vermiyor spora başladığımdan beri 1.5 kilo verdim çok yememe rağmen kilo alamama gibi bi problemim var.Bir diğer problemimde uzun boylu olduğum için kollarım ve ayaklarım ince gözküküyor o konuda çok sıkıntı çekiyorum.
Boyum 184 kilo 67 yaş 17 sizden isteğim 4. ay ve ileriki aylar için bana uygun program ayarlamak YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLERR

Bence yanlış bi program. Neden diyecek olursan pazartesi üç bölge yazmışsın. Bu doğru değil diye düşünüyorum. Onun yerine pazartesi günü göğüs biceps çarşamba sırt triceps cuma günü ise omuz ve bacak seklinde bi program hazırlarsan daha iyi olur düşünüyorum . Başarılar.

Bacak antrenmanı yetersiz, sadece leg curl ve leg pressle yeterli güç ve büyüme elde edilmez, izolasyon hareketleri bunlar. Bacak için squat ve stiff leg deadlift veya romanian deadlift daha etkili olur. Bunlar da çok enerji gerektiren hareketler olduğu için antrenmanın başında yapılmalı. Omuz için 3 press yerine 2 press bir de yan veya arka açış daha iyi olur. Barbell pull down ne? Barbell row olabilir mi o?

omuza 3 hareket bacağa 2 hareket gülünecek durum böyle ayıracağına 1. gün omuz göğüs sırt kollar 2. bacak diye ayır daha iyi sonra itme çekme bacak diye ayırırsın ileride tabi...

trkçrl'nin dediği doğru, direkt alt vücut/üst vücut diye ayırsan en güzeli aslında. Ama bu sitede henüz kimseyi yaptığından farklı bir sistemin daha faydalı olduğuna inandıramadım, o yüzden detaya girmiyorum :)

Back
Yukarı