Programım hakkında konuşalım

Evet dostlar program değişikliğine gittim. Full body uygulamaya devam ediyorum. Hedef yağ yakımı. Görüşlerinizi önerilerini yorumlarınızı bekliyorum. Konuşalım

Squat 4x12
Deadlift 4x12

Dumbbell Bench Press 4x12 Süperset
Barbell Row 4x12 SüperSet

Lat Pull Down 4x12 SüperSet
Machine Chest Flyes 4x12 Süperset

Dumbbell Shoulder Press 4x12
Lateral Raises 4x12

Cable Biceps Curl 4x10 SüperSet
Tricep Pushdowns 4x10 SüperSet

ABS 10 Dakika
Kardiyo 30 Dakika

Evet dostlar program değişikliğine gittim. Full body uygulamaya devam ediyorum. Hedef yağ yakımı. Görüşlerinizi önerilerini yorumlarınızı bekliyorum. Konuşalım

Squat 4x12
Deadlift 4x12

Lateral Raises 4x12

ABS 10 Dakika
Kardiyo 30 Dakika
Bu tip programları severim aslında ben ama uygulaması zor olacaktır.4x12 deadlift yaptıktan sonra barbellrow hareketinden ne kadar verim alınabilir tartışılır.Onun haricinde bence güzel program kilo verme amacıyla yapıldığı sürece.Kas gelişimi için çok daha optimum programlar mevcut.

Bu tip programları severim aslında ben ama uygulaması zor olacaktır.4x12 deadlift yaptıktan sonra barbellrow hareketinden ne kadar verim alınabilir tartışılır.Onun haricinde bence güzel program kilo verme amacıyla yapıldığı sürece.Kas gelişimi için çok daha optimum programlar mevcut.
Dediğin konuyu ben de hissettim. O yüzden DL ile squatın yerini değiştirdim geçen gün. Daha iyi oldu. Hedef şu anlık güzel bir yağ yakımı.

Squat 4x12
Deadlift 4x12

Lateral Raises 4x12

ABS 10 Dakika
Kardiyo 30 Dakika
kilolar tam optimum mu. yani 12. tekrarda bitiyormusun. ve haftada kaç gün bu. 3 ise dehşet. bana göre haftada 2 gündür.

haftada 3 gün pazartesi çarşamba cuma. Diğer 3 gün de sabahları aç karna kardiyo yapıyorum. Kilolar optimum değil çünkü yağ yakım amaçladığım için dinlenme sürelerini 40 saniye tutuyorum. Optimum ağırlıklarda diğer setleri çıkarabilmek için 2-3 dk dinlenmem gerekiyor, o da nabzı düşürüyor.

Back
Yukarı