programım hakkında görüş ve önerileriniz

herkese iyi akşamlar daha önce 2-3 yıl düzel spor yaptım son bunun son 2 yılı ağırlık çalışarak geçmişti fakat taşınmaydı öss ye tekrar hazırlık falan derken 2 yıldır spor yapamıyorum ve iyice kilo almış bulunmaktayım şuan 4. ayıma girecem fakat bir kaç sorum ve yardımlarınıza ihtiyacım olucak

2 yıl aradan sonra klasik yeni başlayan programı ile başladım ilk ay bunları yaptım
etki bölgesi göğüs

1-Bench Press

2-Butterfly

etki bölgesi omuz

3-Military Pres

4-Lateral

etki bölgesi ö.kol ****ol

5-Barbell Curl

6- Triceps Pushdowns

etki bölgesi sırt

7-Wide-Grip Lat Pulldown

8-Seated (Cable) Row

etki bölgesi ö.bacak a.bacak

9-Leg Extension

10-Leg Curl

sonrasında 2 ayda bunu yaptım(p.tesi salı -perşembe cuma şeklinde)

1.Gün

GÖĞÜS

1-Incline Bench Press

2-Incline Dumbbell Flyes

3-Dumbbell Bench Press (FLAT)

ÖN KOL

1-Dumbbell Curls

2-Concentration Curls

KANAT

1-Wide-Grip Front Lat Pulldown

2-Straight Arm Pulldown

3-One Arm Dumbbell Rowing

2.Gün

OMUZ

1-Dumbell Press

2-Bent-Over Dumbbell Lateral Raises

3-Front Dumbbell Raises

ARKA KOL

1-Triceps Pushdowns With Rope Attachment

2-Dumbbell French

BACAK

1-Leg Press

2-Lying Leg Curl (Hamstring Curl)

3-Leg Extension

şimdi bu programın devamında bu programı uygun görmüş flexor hocamız bende 1.5 falan daha bu yeni programa devam etmek istiyorum program budur

1. GÜN

GÖĞÜS

1 Bench Press (flat)
2 Dumbbell Flyes (flat)
3 Cable Crossover
4 Dumbbell Pullover

en az 15 dk ara

KOL

1 Preacher Curls (z bar)
2 Close-Grip Palms Down Barbell Curl (flat bar)
3 Hammer Curls

2. GÜN

BACAK

1 Hack Squat
2 Lying Leg Curl (Hamstring Curl)
3 Leg Extension
4 calf

15 dk ara

KANAT (SIRT)

1 Pull-Up (Barfiks)
2 Wide-Grip Front Lat Pulldown
3 Close-Grip Front Lat Pulldown
4 T-Bar Rows

3. GÜN

OMUZ

1 Behind The Neck Press
2 Lateral Raises (one dumbbell)
3 Arnold Press
4 Bent-Over Dumbbell Lateral Raises

15 dk ara

****OL

1 Lying Triceps Extensions
2 Triceps Pushdowns (ters tutuş)
3 Dips

sorularıma gelicek olursak
1. 15 dakika ara çok değil mi 5 dakika ara versem olur mu ?
2. 1.5 daha bu programı yaptıktan sonra kendi programı mı çıkarıcam artık sizcede en uygunu böyle mi ?
3. olarak bu programın her çalışma günün sonuna karın egzersizleri eklemek istiyorum sizce kaç tane olmalı ?
4. olarak da pazartesi salı - perşembe cuma yapıcam bu programı fakat antrenman yaptığım günler antremanım 18:30-19:00 gibi biticek ayriyetten amacım kiloda vermek olduğu için saat 21:00 dan 22:00 arası koşu bandında orta hızla yürüyüş arada koşu düşünüyorum uygun mudur ? dinlenme günlerimde de yine günde 1 saat cardio düşünüyorum görüşleriniz nelerdi acaba herkese teşekkür ederim şimdiden ayriyetten beslenme programımda burada bakmak isteyenler için: https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme-program-m-hakk-nda-t68784.html

merhaba bende şuan flexor hocanın programında 2 .ay bitti 3.aya geçtim program süresi 2 ay olduğu için martın 5inde biticek gelişim olarak nasıl buldun ?

bence gayet iyi eğer birde yeni başladıysanız zaten bu programdan başka program kullanmayın zaten 4 aylık programı yazmış flexor hocamız bence iyi 4. ayın sonunda neredeyse bütün hareketleri tanımış oluyorsun ona göre kendin program çıkartırken iyi oluyor

şimdi kilolu olduğum için göğüslerim de yağ sıkıntısı da var söyle yapsam olur mu acaba yani beslenmem bana göre iyi yukarıda linki var p.tesi yukardaki programa göre göğüs -kol
salı kanat sırt bacak perşembe omuz arka kol cuma yine göğüs kol yapsam çok çalışmış mı olurum ?

Back
Yukarı