programım hakkında fikirlerinizi bekliyorum ?

pazartesi günü, göğüs: benc press & sehpa dam.üst göğüs & yatarak yana açiş & dambel press & butterfrly & pullower sali günü, omuz: makina enseye press & omuz yana açiş & omuz dam.press & omuz makina & dambel trapez & arka omuz çarşamba günü, sirt-kanat: makina enseye çekiş & makina göğüse çekiş & makina karina çekiş & dambel rowing & alt sirt hiper extension perşembe günü, bacak: suqat & leg press & leg extension & calf & leg curl & alt sirt hiper extension cuma günü, biceps: barbel curl & dambel curl & dam.hammer curl & konsantrasyon & bilek ön alt cumartesi günü,triceps: push down & iple enseden çekiş & telde ters çekiş & dambel fransiz & dips hareketleri 12.10.8 tekrarlarla yapiyorum.tekrar sayisi azalinca agirlik artiyor.ve her antreman sonunda mide calisiyorum(12.10.8)body'de 3. Ayim.19 yaş,180 boy,67 kilom.özellikle hocalarimdan rica ediyorum bu haftalik antreman doğrumu değilmi ?

sadece pazar günleri dinleniyorsun sanırım... "BENCE" 3. ayında birisi için bu yoğun bi antrenman... haftada 4 veya 5 güne düşürsen sanki daha verimli olur...

pazartesi günü, göğüs: benc press & sehpa dam.üst göğüs & yatarak yana açiş & dambel press & butterfrly & pullowersali günü, omuz: makina enseye press & omuz yana açiş & omuz dam.press & omuz makina & dambel trapez & arka omuz çarşamba günü, sirt-kanat: makina enseye çekiş & makina göğüse çekiş & makina karina çekiş & dambel rowing & alt sirt hiper extension perşembe günü, bacak: suqat & leg press & leg extension & calf & leg curl & alt sirt hiper extension cuma günü, biceps: barbel curl & dambel curl & dam.hammer curl & konsantrasyon & bilek ön alt cumartesi günü,triceps: push down & iple enseden çekiş & telde ters çekiş & dambel fransiz & dips hareketleri 12.10.8 tekrarlarla yapiyorum.tekrar sayisi azalinca agirlik artiyor.ve her antreman sonunda mide calisiyorum(12.10.8)body'de 3. Ayim.19 yaş,180 boy,67 kilom.özellikle hocalarimdan rica ediyorum bu haftalik antreman doğrumu değilmi ?

Daha duzenli yazssaydin daha iyi yorumlar alabılırdın. Birşey anlasılmıyor :(

Lütfen programınızı yazarken forumun kendine ait renklendirmesini kullanın ve set*tekrar sayılarını yazın.

Tam anlayamadım ama göğüs programın bumu :

Bench Press
Incline Dumbell Press
Dumbell Fly
Dumbell Press
Butterfly
Pullover

Bu bana göğüs programından çok göğüs hareketlerinin listesi gibi geldi de ? Böyle göğüs programı pek inandırıcı gelmedi bunu sana bir antrenörmü verdi ?

Draqo

Su kısmı görmedın sanırım;

hareketleri 12.10.8 tekrarlarla yapiyorum.tekrar sayisi azalinca agirlik artiyor.ve her antreman sonunda mide calisiyorum(12.10.8)body'de 3. Ayim.19 yaş,180 boy,67 kilom.özellikle hocalarimdan rica ediyorum bu haftalik antreman doğrumu değilmi ?

Evet görmemişim. Tabi bu programın saçmalığını değiştirmiyo hatta tekrar sayılarına bakınca iyice arttırıyo.

Butterfly Dumbellfly Incline Press Dumbell Pres Bench Press Pullover... bu nası bi program ?

evet bu programı gıttıgım salon hocası verdı.dedıgım gıbı profesyonel bırınden yardım alayım ben en ıyısı. hocalarım bana program yazamazmı acaba ?

her kası ayrı ayrı değilde sana tavsiyem ;

omuz ile triceps ve bicepsi bi rgün

sırt arka bacak mide diğer gün

quadriceps ve göğüs ise diğer gün bu şekilde 3 gün çalışıp bir gün dinlenirsen özellikle küçük kas olan triceps ve bicepsi daha iyi dinlendirirsin çünkü bunlar zaten omuz sırt göğüs çalışırken çalışıyor bunlara ayrıca tek bir gün ayırmak biraz fuzuli geldi bana.
tabiki en iyi antrenman sistemi sende işe yarayandır.denemk lazım.

Sayın bluebeard lütfen forumun yeni başlayanlar bölümünde sabit başlıklarda Flexor hocamızın hazırladığı yeni başlayanlar için 1. 2. 3. ay programlarını inceleyiniz.

Back
Yukarı