Programımı yorumlarsanız sevinirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan judith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

judith

Üye
Merhabalar,

Boyum 1.76 kilom 63 yağ oranım yok denecek kadar az :) yaşım 21

zaman zaman supplement de kullandım antreman yaparken fakat böyle adam akıllı kesintisiz(3 ay 6 ay) vücut geliştirme yapma şansım olmadı. Sürekli ara verdim

Programımı yorumlarsanız sevinirim, öyle bulk olma peşinde değilim.

Haftada 1 er gün arayla. Ve hareketler sırasıyla yazılmıştır. Sırayı değiştirmeye yönelik eleştirileri ya da yeni hareketleri bekliyorum.

Hareketlerin hepsi 3 set 12-10-8 olarak.

1. gün

Machine Shoulder Press
Dumbbell Front Raise
Dumbbell Lateral Raise
Barbell Upright Row

--

(sırt kaslarım biraz daha zayıftır da)

Lat Pulldown
Dumbbell Lying Row
Cable One Arm Row

--

Dumbbell Curl
Cable Concentration Curl

2. gün (24 saat aradan sonra)

Bench Press
Dumbbell Fly
Lever Incline Bench Press
Cable Standing Fly

--

Cable Pushdown
Cable Bent-over Triceps Extension

Çok çok çok teşekkürler bench_O

Son düzenleme:
1-programı hocan mı verdi?
2-bacak yok mu?
3-bu rutini gün aşırı mı uyguluyorsun? yani haftada 3-4 gün mü çalışıyorsun?

1-programı hocan mı verdi?
2-bacak yok mu?
3-bu rutini gün aşırı mı uyguluyorsun? yani haftada 3-4 gün mü çalışıyorsun?

forumu takip ederek oluşturduğum ve daha önce bende işe yaradığı için bir program.

Türkiyedeki antrenörlerin çoğunun bu işi bilmeyerek yaptığına inanıyorum

Evet haftada 3 kere

pek iyi antrenorlerde var ona gore bir salona yazılmalısın bence. iyi bir antrenorun olursa cok şeyler farkedecektir.cunku azcok seni alar çalışmanı takip eder. sana yardımcı dahi olabilir. bu sporda gerçektende antrenor cok onemlidir. ama bir cok salonda maalesef antrenor bir kart yazar. orada bikaç hareket vardır. istersen birde supplemen satar sana o kadar. acı ama gerçekler boyle. muhtemelen sizee boyle birantrenor denk gelmiş olsa gerek. salonu deiştirmenizi tavsiye ederim.

bu programı şurası şöyle burası böyle diye eleştirmek zaman kaybı. program ve uygulanışı yanlış. üstelik program eksik.

işi bilmeyerek yapan antrenörler var. ama senin de uzman olduğun söylenemez. ya literatüre dönmeli ya da antrenörce yazılmış porgram uygulamalısın. internet yazan antrenörün ismiyle yayınlanan program dolu. forumda yazan hocalar var. herhangi programın mantığını tam olarak kavrayamamış olman onun yanlış olduğu anlamına gelmeyebilir.

Back
Yukarı